НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја немам, све мислим дека нешто Тајрон Лу ќе посере :icon_lol:

Јас типувам на ГС. Нема шанса и трет пат по ред да отворат катастрофално и после прва четвртина да губат со 15 разлика.

Кари нервозен сеуште од бананчето ќе се распука крвнички,и уште ако му тргне во 3 саат ќе си легниме.:confused:

Малку офтопик, ама добитникот на Шектин' а фул наградата за оваа сезона е Џејмс Харден

Vo nalet se Klivlend i sigurno nema da dojdat so belo zname ama ocekuvam vo krajno neizvesna utakmica GSW da si osvojat vtora po red.

Jasno e deka Curry mora vecerva da izigra jaka partija poso vreme e da pokaze del od sposobnostite so gi ima, epten spie serijava ama ne e ni on tolku kriv poso strasno go cuvaat.

+ napizden e maksimalno od minatata partija i toa moze da e mn pozitivno ako vleze naapan od sam start.

Kaj Klivlend site ocekuvaat Lebron da ima show ama mislam deka Kyrie ke ima bolji partija.

Imam nekoj osecaj deka Klivlend ima sansa da ja zeme ovaa. Realno epten im fali Bogut posebno za odbranata u reketot.Lebron sega se seta ko na pazar, a pred toa jadese po kilo banani na utakmica
Богут не беше фактор оваа серија освен мислам втора утакмица беше каде што започна со 4 блокади прва четвртина.. Во петте утакмици играше само по 12 минути во просек..

Се пробав да отспијам 2 саати, џабе, не иде. Се виде спиење вечерва е сега утре на работа господ нека ми е на помош. Еден ред код нема да напишам точно. :D

Добро е Кари, гејм 7 у финале играш а не егзибиција на некој летен камп, ти ебам тоа хобитот. Стегнат старт од страна на двете екипи, до негде и очекувано, сепак влогот е преголем...

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b
еее мој Грин идиоту еден , ај сепак се извади со 3ката :)

Барем на полувреме знаеме дека МВП ќе биде или Леброн или Грин. :LOL::LOL:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom