EП 2016 - Група А (Франција, Романија, Албанија, Швајцарија)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Треба да му праам некое чудо за да отвори или толку ми е добар „тетрисов“ па на моменти пали? :D
Кај мене се е ок :D Или нетот ти е спор или толку му е душата :D види и дали имаш најнов ace stream add on за Фајрфокс.

Ќе биде смешно ако Романија успее да даде гол, тогаш ни едните ни другите нема да идат натаму :LOL:

Ќе биде смешно ако Романија успее да даде гол, тогаш ни едните ни другите нема да идат натаму :LOL:
Ќе дадеше гол да не свирнеа офсајд. По рамковен ќе ги пуштат понатаму :P

Ауууу каков фејл е ова за Рoманциве...

колку само ова е Македонски турнир за нив. Ја можам лагано да ја замислам Македонија како игра на ЕП вака.

Против фаворит на нивен терен имаш бод до 89та минута.

Против не ептен јак противник имаш водство 60% од мечот.

Судиите се на твоја страна.....

....и во последно коло од рандом грешка го јадеш курот од рандом репрезентација.

Алал. Не е лесно.

Istoriska pobedaa, toa bee

4081398caba2859ef95b3bbc53ccb984.jpg

Gume piste zene vriste, e toa se deasava nis gradov

Toooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Честито, рално изигравте за повеќе од три поени на првенството.
Малце тешко за наредна фаза, лоша гол разлика имате, треба Ирска и Шведска да не победат и Чешка да не победи. Или пак да се надевате дека некоја од С.Ирска, Словачка и Велс да изгубат со повеќе од три разлика, но ова е малце нереално. Во последната група резултатие не се важни за вас, оти што и да се деси ќе има подобра трето пласирана екипа од вас.

Добро бе, што кур е со терениве во Франција? Стадионот во Лил беше во средно-жалосна состојба, не можеше ниту еден од фудбалерите да се исконтролира. Абе живи срамови е ова, во Македонија имаат подобри терени... Погба едно 50 пати падна мислам.

Не знам стварно, на речиси сите стадиони го приметив тоа, ужасни терени.

Au kuku bre
Pozdrav do brakata sto ne gledat od Budva I Ohrid ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom