EП 2016 - Група А (Франција, Романија, Албанија, Швајцарија)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Немаат квалитетен Шпиц.. Оној Садику игра во Албанска Лига колку што знам, така да неговиот (не)квалитет излезе на површина во вакво натпреварување.

Садику пред 4-5 години направи трансфер во Локарно (тогаш во швајцарската втора лига), после добрите изданија Лугано го купија, па после Лугано во Цирих. Во Цирих многу ретко играше, па го позајмија во Вадуц а еве сезонава беше одличен таму, секогаш играше.

Ајде вчера немаше многу простор и сам неможеше да направи многу затоа што фокусирани бевме на дефанзива и игравме за 0-0, но тие два зицери што ги промаши против Швајцарија не му ги простам, требаше да бидат голови и тие два шанси на Садику и таа на Гаши.

Тоа е, со малку среќа сеа ќе имавме 2 бода.

Немаат квалитетен Шпиц.. Оној Садику игра во Албанска Лига колку што знам, така да неговиот (не)квалитет излезе на површина во вакво натпреварување.

Во Вадуз игра, 1 Швајцарска лига и сезонава има постигнато 12 гола и 4 асистенции. Крила нема Албанија а не шпиц

Сокол Цикалеши ми изгледа како подобар напаѓач од Садику, со оглед на минутите што ги добиваше во Башаксехир сезонава прилично добро ги искористи.

Плус Турското првенство е многу понапред од Швајцарското каде освен Базел се друго е гола вода

Не знаев за ова со Погба, мада ја не мислев на тоа дека го остави на клупа, него кога игра дека не го игра на право место. И Гризман исто. Гризман е полушпиц или шпиц, овој го бута на крило, затоа е целиот анемичен и неприметлив. Според мене треба 4-2-3-1 да игра, со Канте и Погба, пред нив Паје на 10ка, лево Мартиал/Гризман, десно Коман и напаѓач Жиру/Гризман. Првиов нека игра со екипи кои се инфериорни во скок играта, во останатите нека ровари Гризман напред на шпиц, а Жиру на клупа. Овака со Матуиди и Канте нема креативност, нема идеја во играта на Франција, се обидуваат на сила да направат нешто. Канте до сега игра одлично, речиси без грешка.

Стекфаел Бенитез. :kafence:

Погба у влечки дошол на доручек, тоа е тоа, после ќе ми се смеат коа викам дека ако не се среди у тоа циганската глава ќе стане Балотели 2.
А кој му ја дава таа слобода и право на курчење ако не агентот, у реду е најбољи си коа сакаш ќе ти средам трансфер за 500 миљона.
Криво ми беше за Балотели, криво ќе ми биде и за овој ако се упропасти.

:cool:

13423796_1142879705774451_8271974187450875298_n.jpg

Стекфаел Бенитез. :kafence:

Погба у влечки дошол на доручек, тоа е тоа, после ќе ми се смеат коа викам дека ако не се среди у тоа циганската глава ќе стане Балотели 2.
А кој му ја дава таа слобода и право на курчење ако не агентот, у реду е најбољи си коа сакаш ќе ти средам трансфер за 500 миљона.
Криво ми беше за Балотели, криво ќе ми биде и за овој ако се упропасти.
Па више коа го бута на крило, тоа ми е муабетот. Што е до мене ја шпиц сакам да игра а Жиру да испадне од прва постава. Само нема шанси тоа да се деси, свршава Дешамп на крупни напаѓачи, увек ќе игра еден од Жиру или Жињак.

И шо? За вторава утакмица треба братов да го слушаме како пљампа на МРТ2?
За кој ку* им е Собранискион? :mad:

POGBA IGRACHINA !!

Освен очоболот утакмица на С. Ирска на почетокот кога дојде Југо напомош и таа на Шпанија кога се издува Тони, ниедна од првенствово не ја изгледав на МТВ.
Има HD стрим за сите утакмици од ESPN, коментарот е преземен од BBC, кога дава една репрезентација гол одма искача табелче како е ситуацијата во група и кој иде дома, кој во наредна фаза, нема тупења по сто пати за татко му на Вајс, дека Кирали е дедо, нема ни Шугерфелд ни Бамгардер... Оставив некни линк, ако сакате пишете, ќе постирам и за Франција - Швајцарија.

Леле каква шанса промаше 3кана кај Албанија, па ова и Мирко Ивановски ќе го дадеше :eek:

Освен очоболот утакмица на С. Ирска на почетокот кога дојде Југо напомош и таа на Шпанија кога се издува Тони, ниедна од првенствово не ја изгледав на МТВ.
Има HD стрим за сите утакмици од ESPN, коментарот е преземен од BBC, кога дава една репрезентација гол одма искача табелче како е ситуацијата во група и кој иде дома, кој во наредна фаза, нема тупења по сто пати за татко му на Вајс, дека Кирали е дедо, нема ни Шугерфелд ни Бамгардер... Оставив некни линк, ако сакате пишете, ќе постирам и за Франција - Швајцарија.
Пишуваме :D

Треба да му праам некое чудо за да отвори или толку ми е добар „тетрисов“ па на моменти пали? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom