Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ASOIAF и GOT одсекогаш се залагале за реалистичност, не реалност пошто жанрот е фантазија.Луѓе оживуваат во серијава, вие сте се фатиле за Арја како може избодена да скока како нинџа.
ASOIAF и GOT одсекогаш се залагале за реалистичност, не реалност пошто жанрот е фантазија.
Одкога снемаа изворен материјал се изгубија скроз. Да беа паметни ќе го бутнеа привремено во ice cell додека се решат да го спалат или оживеат и немаше ние да ги поставуваме овие прашања сега. Во книгата не се случува ништо од ова во 6тава сезона зашто се назад со дејството и секако ги нема овие нелогичности. Затоа и книгите добија толкава фан база и се прават разноразни теории пошто можат да се поткрепат со мали скриени хинтови и здрава логика.Те сфаќам што сакаш да кажеш, но дали реалистичност е Џон Сноу да лежи 6 дена умрен и да не скапи, а после тоа да се разбуди? Или дека времето е ладно па затоа не замириса.
Анализите од овој канал се објавуваат ден пред да се емитува наредна епизода и се многу добри и детални. Кој има време плус и желба може да си ги гледа пред да ја гледа наредната епизодаNajmnogu se plasev za Cersei, ama edna statija mi vrati nadez.
“That old rumor you told me about. My little birds investigated,”
“Is it just a rumor or something more?”
![]()
foreshadowing
![]()
flashback foreshadowing
![]()
od nekni Olena, yes, fucking yes!
![]()
I koga Danny ke doe da gori, ke najde samo PEPEL, nejzinata vizija od 2ra sezona
http://i.imgur.com/csK9Ash.gifv
Its a long shot, but a boy can only hope.![]()

Одкога снемаа изворен материјал се изгубија скроз. Да беа паметни ќе го бутнеа привремено во ice cell додека се решат да го спалат или оживеат и немаше ние да ги поставуваме овие прашања сега. Во книгата не се случува ништо од ова во 6тава сезона зашто се назад со дејството и секако ги нема овие нелогичности. Затоа и книгите добија толкава фан база и се прават разноразни теории пошто можат да се поткрепат со мали скриени хинтови и здрава логика.
Ниту едно дело не е совршено разбирам ама она со Arya рипање како скакулец а пред 5 мин беше на смртна постела е материјал за серија од Б категорија. Не сум ни јас до толку критичен па тоа со Jon Snow го занемарив искрено, дури не ми ни сметаше а го искоментирав пошто ти го начна.
Сезонава meh, жими помпава е серијава.
Не е реалистично.Те сфаќам што сакаш да кажеш, но дали реалистичност е Џон Сноу да лежи 6 дена умрен и да не скапи, а после тоа да се разбуди? Или дека времето е ладно па затоа не замириса.
Те сфаќам што сакаш да кажеш, но дали реалистичност е Џон Сноу да лежи 6 дена умрен и да не скапи, а после тоа да се разбуди? Или дека времето е ладно па затоа не замириса.
Па ваљда не.А има шанси Серси ако го запали Кингс Лендинг, како последица на тоа да загине Томен, па како последица на тоа Серси да се самоубие ?