НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Едно прашање, ако Леброн е лузер поради изгубените финалиња, дали и Кари е choker поради партиите шо ги прикажва лани и годинава во финалињата?

A cekaj za vie 3 utakmici komentar??[DOUBLEPOST=1465503496][/DOUBLEPOST]Lebron da bese sea, apokalipsa keimase ama za kari okej e da go nema nigde 3 utakmici, to est I lani na 3od 6 ne postoese

Back to back mvp e, ne smee da ima ova.Procotaj komentari, prviot unanimous mvp edno drugo.. kako neprocitaj deka ima komentari. I pa toa. lebron go sporeduat debili , KOJrenomiran novinar, igrac, trener, go sporedil

А кој вели дека смее да има вакви бројки? Недозволиво е, јасно е тоа ама мислам дека прашање на време е кога ќе се распуца пак. Не заборавај, втората и третава утакмица уште од почеток имаше проблеми со личните грешки кои често знаат да те исфрлат од рамнотежа.

И задутре ќе плесни 25+ поени и ГС ќе победи и пак сите в дупка ќе се пикните.
Ќе направат 30 разлика до трета четвртина каде што Кари класика ќе има 6 поени на 1-9 шут и после ќе дај неколку тројки против Кавси кои веќе се откажале и не го чуват

Ете ти теорија како Кари може да даде 25+.. Поинаку неможи.. Свеста му ја зедоа финалево се виде каков играч е под притисок.. Ајде ишшш

И лани вака го критикуваа па кога беше најпотребно во 5-тата и 6-тата утакмица експлодира и го праеше магаре Делаведова,и против Оклахома го критикуваа па во Game 6 и Game 7 му изеба мајки шајки...Кари реално е играчиште и ниту во еден момент не смее да се потцени,впрочем Кливленд знаат дека од него доаѓа најголемата опасност и цел фокус во одбраната му е на него.

Сега убаво би било Кливленд да ја земи следната и после од Гејм 5 па натаму да гледаме вистинско финале а не како досега blowout уште на полувреме[DOUBLEPOST=1465508870][/DOUBLEPOST]
Ќе направат 30 разлика до трета четвртина каде што Кари класика ќе има 6 поени на 1-9 шут и после ќе дај неколку тројки против Кавси кои веќе се откажале и не го чуват

Ете ти теорија како Кари може да даде 25+.. Поинаку неможи.. Свеста му ја зедоа финалево се виде каков играч е под притисок.. Ајде ишшш

Па Голден Стејт е екипа која не се базира играта врз Кари туку си имаат изграден систем со квалитетна клупа која можи да одговори на истите задачи и си фунцкионира одлично..Кари не е Леброн па да изиграва Супермен на теренот,Кари е ресаната во тортата,односно еден од темелите на екипата која функционира.

Е сега медиумите што го прават сосила на ниво на Леброн и Коби е друга работа.

Делаведова магаре го напрајл.. Моооре шо напрајл :pos:

Ресана на тортата :vozbud: ЕДИНСТВЕНИОТ 'unanimous' МВП во историјата на НБА е ресана на тортата :pos: Кари треба да е ТОРТАТА

Делаведова магаре го напрајл.. Моооре шо напрајл :pos:

Ресана на тортата :vozbud: ЕДИНСТВЕНИОТ 'unanimous' МВП во историјата на НБА е ресана на тортата :pos: Кари треба да е ТОРТАТА

Кари нема капацитет да биди тортата,тоа што е единствен МВП со сите гласови е поради фантастичната сезона што ја имаше и тоа што го срушија рекордот на Чикаго,ама реално не е Леброн па за така да го форсираат медиумите..Кари е одличен играч,ама за да бидиш на нивото на Леброн или Коби што беше порано треба многу повеќе од ова што го игра моментално.

Ah shut up you bandwagon gsw fans, you
Најслабата партија на Леброн у плеј 19 поени
Untitled.png

Непотребен хејт...

Attachments

• 13319745_1093268150743353_6017814607851039618_n.jpg
    13319745_1093268150743353_6017814607851039618_n.jpg
    29,7 KB · Прегледи: 55
Mn mi e jako koga jadat gomna za bandwagoneri fanovive na Lebron :) smirete strasti, nema polosi fanovi od vas kako i da ja vrtite rabotava haha. Vcera pak bil najzasluzen lebron, nema vrska toa sto kyrie i jr imaa po 25+, a tristan mu gi cistese gomnata koga sam ja posra utakmicata pred poluvreme so 1 od 10 obida, koga gsw(ocajni) uspeaa da stignat od 22 razlika do 8 zaradi KRALOT.. Gledajte objektivno na rabotite :)

na kraj e najbitno koj ke lapa prsten na raka, a ne koj kolku poeni dal, kosarkata e timski sport ebate, sto ti praat sponzori i forsiranje na odredeni faci, glej za sto muabet se prai ej i u sto se pretvaraat diskusiive za kosarka, a prvata tekma ili vtorata sea ne mi teknuva, i klej i kari se na se 10 poeni imaa vo odreden moment, a klupata ja naprai klucnata razlika i izgazi, ne deka ovie bea mizerija, ednostavno gsw funkcioniraa kako tim u prava smisla na zbor i im drzea lekcii za bakset na klivlend koi pak deluvaa inferiorno vo sekoj aspekt na kosarkarskata igra. Takvi bea dvete tekmi da ednostavno nemase nikakva potreba od nekakva eksplozija na Kari, inaku ako odime po vasata logika i monstruoznite statistiki na koi denes se drka, GSW trebase 80 razlika da gi tepaat Klivlend u dvete utakmici.
sto ima da se cepidlaci za kari, prvite dve utakmici gi dobija lagano, sea posle tretava kade nisto ne funkcionirase kaj gsw, pa ajde kari, ta preku kur kako igral finalevo, i lani drug bese MVP u finaleto, gi boli kur, si pisuvaat istorija i im cue, i na kari mu cue dal go imalo ili go nemalo, dali dal 50 ili 15 poeni, fakt e deka e lider na ekipava kako i da ja vrtime, lider na ekipa koja go izduva rekordot na Chicago u regularen del od sezonava.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom