НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
So si mislat gsw, ne e ova zapadot #mehehe

Бар не гледаме метла. Интересна ја направија серијава. Мада волку да се изнаутоња ГС повторно тешко ама сепак. Ваков Леброн е милина за гледање.

Sent from my SM-G531F using Tapatalk

Серијава е далеку од готова. Вистина дека вчера им тргна шутот на Кливленд и уште на почеток направија недостижна разлика, но Кливленд има екипа со која може да им парира на Вориорси. Ако ништо друго барем за да гледаме долга серија, а можда и за да освојат, којзнае.

Long live the king !!

Иначе кј е дечкото што ги бараше Кајри, Ирвинг, и Анкл Дру, дојдоа на утакмица сабајлево свите тројца :icon_lol:

Slednata utakmica GSW pocnuva bez centar :) Green na 5, a Igoudala vo startna petorka

No Love, no problems

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Лебр.. Ова Тајрон Лу ако е паметен ќе си продолжи со Џеферсон и Лав ќе си остани на клупа.. Кер покажа јајца лани кога го изваде Дејвид Ли од ротација и покрај тоа што им беше еден од главните играчи години наназад

Многу поразновидно изигра Џејмс вчера. Дури и ги изненади неговите чувари па и гледачите со шутевите од полудистанца, кои се многу ретки во овогодинешниот плејоф. Баш таа серија од 3-4 прецизни шутеви внесе збунетост и несигурност кај одбраната на ГСВ и го наруши планот.
Како и тој самиот да подзаборави дека има ,,мека рака" и дека шутот од полудистанца му беше едно од главните оружја.

Последно уредено:
Симнав снимката и баш кај што заиграл Џејмс сецкаше и морав да скокнам, не видов. Прво генерално слабо, префрлаше преку обрач. Кавси се пример како се игра одбрана против the most annoying bros, уште не се досредени како тим, е сега дали е касно не знам.

Симнав снимката и баш кај што заиграл Џејмс сецкаше и морав да скокнам, не видов. Прво генерално слабо, префрлаше преку обрач. Кавси се пример како се игра одбрана против the most annoying bros, уште не се досредени како тим, е сега дали е касно не знам.
steph1.gif

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom