Толкаво палење со северот како се лојални курац палац и никако да видиме the north remembersРазлична динамика од преходните епизоди, добар build-up за срањата што ќе следат. Посебно ми се допадна регрутирањето на куќите на северот и "дуелот" на Blackfish и Kingslayer.
CLEGANEBOWL GET HYPE!!!
Не е така едноставно, прво Санса е Болтон и е уште многу глупа, Џон е копиле, башка беше лорд командант, а сега тргвит во поход со 2000 дивјаци со него, колку и да се лојални куќите не знаат уште како стојат работите потака од ѕидот и многу голем ризик прават ако тргнат во нова војна, а очито не го знаат и Ремзи какво копиле е.Толкаво палење со северот како се лојални курац палац и никако да видиме the north remembers
Јако ќе биде со Clegane ова,само со вакво требење на сељациве ми изглеа само војници има во Вестерос.
Дека сеуште си е лојална на куќата, не и го испрал мозокот стариот.некој знае што значеше тоа розата, кралицата што и ја даде на баба и?
Не ми изгледаше како да се од таму.ако тие тројцата беа од Д Бенд Оф Брадерс, можеби повторно ќе го видиме Берик и свештеникот, мислам дека не ја тупеа со боговите за џабе!
Воопшто не беше глупа улогата. Би требало да е ептен битна за понатамошниот развој на ликот на Клегејн.кога слушнав за кастингот на Иан МекШејн, мислев дека ќе има некоја кратка ама голема улога, можеби Д Мед Кинг, и разочаран сум што на таков глумец му дале ваква глупа улога.
Многу ебате, конечно си најде другарче, му го утепаа, па се премисли и отиде пак да им ги крши кичмите.Воопшто не беше глупа улогата. Би требало да е ептен битна за понатамошниот развој на ликот на Клегејн.
Али најверојатно сега ќе стане побожен, ќе им се приклучи на Faith Militant и ќе гледаме CleganebowlМногу ебате, конечно си најде другарче, му го утепаа, па се премисли и отиде пак да им ги крши кичмите.