Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021
Не ви кажувам дека за некој ден ќе ви стигнат пари :sneaky:
Не стигаат на сите. Јас на пример не добив ни во Барса, ни во Јунајтед на другата лига. Ај тука ваљда ќе влезе некоја паричка. xD

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.610
Поени од реакции
59.412
Не стигаат на сите. Јас на пример не добив ни во Барса, ни во Јунајтед на другата лига. Ај тука ваљда ќе влезе некоја паричка. xD
Греота... сега не може да го купиш Алан Смит во Јунајтед :(

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.377
Поени од реакции
12.804
Мене во другата лига со Зенит газдата ме почасти 50м плус, ако тимот многу ти заостанува под просечната вредност на тимовите во лигата, газдата пушта пари за да се достигне просекот.Така некако е маханиката.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.610
Поени од реакции
59.412
Мене во другата лига со Зенит газдата ме почасти 50м плус, ако тимот многу ти заостанува под просечната вредност на тимовите во лигата, газдата пушта пари за да се достигне просекот.Така некако е маханиката.
:bravobe:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Аууу, не знаев тоа. Нека даде 100 милиони за да се изедначам со Милан :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.610
Поени од реакции
59.412
И зголемуваат капацитет на стадион

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.377
Поени од реакции
12.804
Да и стадионот ми го зголеми и тоа два пати, еднаш на средина од сезона од 20к на 40к и сега на паузава го зголеми уште за 7-8к гледачи.

G

Goldie

Гостин
Не ви кажувам дека за некој ден ќе ви стигнат пари :sneaky:
Има врска колку пари имаш за трошење со тоа дали да ти дадат или не ? Да знам дали да ги трошам..

И уште капацитетот на стадионот не е зголемен кај мене, само 17к загреови денар не видов од тоа се мора купи-продај

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.610
Поени од реакции
59.412
Има врска колку пари имаш за трошење со тоа дали да ти дадат или не ? Да знам дали да ги трошам..

И уште капацитетот на стадионот не е зголемен кај мене, само 17к загреови денар не видов од тоа се мора купи-продај
Не знам колку ќе дадат.
Кај никого не е зголемен.

На 5ти или 6ти јуни ќе стигне бранот инвестиции.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.971
Поени од реакции
15.228
Просекот е околу 270, мене тимот ми вреди 190 :icon_lol:
Нека фрли газдата осумдесетина милки да направам тим за двојна титула.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.473
Поени од реакции
4.628
Се напраи грешка шо се пуштија тие тимови у лигата + Милан би го стаил тука...
Мојот тим имаше јаки првотимци кои вредеа по 10тина милиони, а у другите клубови сите 89ки беа над 15 милиони. Мене само Гаитан ми беше над 15 милиони :)
Не е до тимот, до трансферите е :) Вие купувате 89ки и 90ки од по 12-15 милиони, мене најскапите трансфери ми беа по 10 милиони, затоа и имав 2 цели состави со 90ки, а вие имавте по 3-4 над 91 и другите ви беа 88 и послаби, за клупа да не правам муабет :D

Мене ме вадат младинците што се многу души иначе нишо, сите имавме 100 милиони на располагање, а вие имавте дури и подобар тим од Бенфика, со исклучок на зенит,бока и уште некои :D

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Мојот тим имаше јаки првотимци кои вредеа по 10тина милиони, а у другите клубови сите 89ки беа над 15 милиони. Мене само Гаитан ми беше над 15 милиони :)
Не е до тимот, до трансферите е :) Вие купувате 89ки и 90ки од по 12-15 милиони, мене најскапите трансфери ми беа по 10 милиони, затоа и имав 2 цели состави со 90ки, а вие имавте по 3-4 над 91 и другите ви беа 88 и послаби, за клупа да не правам муабет :D

Мене ме вадат младинците што се многу души иначе нишо, сите имавме 100 милиони на располагање, а вие имавте дури и подобар тим од Бенфика, со исклучок на зенит,бока и уште некои :D
Ако ги искучиме младите играчи кои ви се на позајмица, ондак сите имаме горе доле изедначени тимови. Али екипи ко Интер, Милан, Порто итн имаа по 30 играчи на позајмица додека ја со Леверкузен само 3.:D Еве глеам пример Интер има преку 30 играчи на позајмица, ако ги продаде сите ете му нови 75 милки за трансфери.

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
Нa пoчетoкoт гo прoдaдoв пoлa тим сo млaдинци сo се зa дa гo земaм Суки и Видaл. Кaкo шaмпиoн дoбив бaјaги кеш aмa пaк не мoжaм дa земaм тoa шo требa. Финo лепo кaжaв нa пoчетoкoт aкo мoже Пул oкеј, aкo не не би пoчнувaлa уoпште..тaкa дa, беше oкеј нели, дa не плaчеме сеa. И не сум сaмo јa, aли aјде

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
На 5ти или 6ти јуни ќе стигне бранот инвестиции.
Нормално парите наменети за изборите ќе бидат потрошени на сокерменаџер :mad:

G

Goldie

Гостин
Ова што не смее да ти падне тимот под 21 играч се однесува само на првиот тим или со младинците заедно ? Прашувам за да знам кај да ги преместам младинциве ако се рачуна само првиот тим, да не ми пропадне трансферот кога ќе прифатам понуда.

Kajgana Shop

На врв Bottom