korka
Голтар
- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 1.027
- Поени од реакции
- 435
peking...da vidime kultura kakva imaatSkyscanner. Pogore imas link. Kade tocno kina?
peking...da vidime kultura kakva imaatSkyscanner. Pogore imas link. Kade tocno kina?
So air serbia + etihad preku beograd mada ke imas cekanje. Ova bi trebalo da ti e najevtina kombinacija. Druga kombinacija ako nekes mnogu da cekas ti e preku dubai ali ke treba sam da se organiziras Fly Dubai od SK + Air China ima direkten let od tamu. Bi trebalo da ima i so turkish nesto mada momentalno tie nitu se evtini nitu ti e premnogu sigurno od tamu so ogled deka non stop otkazuvaat letovipeking...da vidime kultura kakva imaat
Погледни ги Алиталија и Туркиш... Земи си поврзан лет да немаш проблемиpeking...da vidime kultura kakva imaat
Ако е купен на аеродром, и е спакуван во кеса, ке ти дозволат да го качиш во кабина на тој аеродром. Иначе у check-inПарфем дали е дозволено да се носи во оној кабински багаж што е дозволен?
Јас секогаш носам парфем со мене горе во зип-лок кеса во шишенце 50-75мл и никогаш не ми напрајле проблем.Парфем дали е дозволено да се носи во оној кабински багаж што е дозволен?
Да ама до сто мл.Парфем дали е дозволено да се носи во оној кабински багаж што е дозволен?
Да ама до сто мл.Парфем дали е дозволено да се носи во оној кабински багаж што е дозволен?
easyJet, Vueling.es, RyanairКажете некоја друга авио компанија во стилот на Виз, кај што можам да си купам поефтини карти за Барселона (или друг град во Шпанија). Кои ми се опциите?
До 100 мл од парфем, ти можеш и 3 од 100 мл да носиш. Ако носиш 150мл тогаш НЕ.А има ли шанси да протнам еден од 100мл и еден од 50мл?