Евтини авионски карти

• Креатор на темата Креатор на темата Kangaroo
  • Време на започнување Време на започнување
Значи плаќањето помина и картата е издадена. Но наместо да стои Билјана Божиновска, стои Божиновска Билјана. На фрст наме сум го ставила презимето а на ласт наме името. Ми побараа и број на пасош, пишав се, пишуваше дека се е ОК. Само не знам дали на аеродром би можело да има некој проблем.

Уживај и летај. Нема да имаш проблеми. Во Скопје ќе ти издадат Боардинг Пас до Чикаго. Само гледај да не згрешиш во пополнувањето на И-94 формата.

moze nekoj da mi dade sovet za eftina marsuta do neapol

moze nekoj da mi objasni pri rezerviranje na let na wizzair sto e toa prijavuvanje preku internet i prijavuvanje na aerodrom ? tnx

uDABMZG.jpg

Дали јас сум нешто грешка,мада не веруам,барам летови до Барселона и преку Croatia Airlines ми излезе поефтина картата него со Wizz Air...И тоа во Croatia имам право и на чекиран багаж и се,а со Wizz само една мала кабинска торба...Чудно,ќе може некој да ми објасни или јас правам грешка :D

Јас гледам за мај и многу се поевтини Wizzair.

Sent from my P6-U06 using Tapatalk

Дали јас сум нешто грешка,мада не веруам,барам летови до Барселона и преку Croatia Airlines ми излезе поефтина картата него со Wizz Air...И тоа во Croatia имам право и на чекиран багаж и се,а со Wizz само една мала кабинска торба...Чудно,ќе може некој да ми објасни или јас правам грешка :D
Не знам што е толку чудно, ако има голем интерес секако дека Виз ќе ги покачат цените. Цените почнуваат од одредена сума, никој од Виз не рекол дека секогаш ќе е таа цена. Мене ланисо првиот лет до Барселона ме фати сто евра повратна што мислам е евтина цена.

Јас гледам 07.07-17.07 преку Croatis се фаќа 225 евра,а преку Wizz 250 точно со Basic пакетот(само со мала торба)

Јас гледам 07.07-17.07 преку Croatis се фаќа 225 евра,а преку Wizz 250 точно со Basic пакетот(само со мала торба)
Со Визз леташ директно, а од каде леташ со Кроерлајнс

Со Визз леташ директно, а од каде леташ со Кроерлајнс

Ќе може некој совет за најефтина опција до Малта? :)
Планирам до Софија, па од таму директни летови има, ама со Wizzair незнам колку ќе дојде за доплаќање со багаж.
Исто ми ги збоеа и Air Malta, ама така излегува многу поскапа картата.
Некој да сподели искуство? :)

За Кина како може да се изрегулира за карта???Сајт некој или :::???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom