Сакам да знам!

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Топ, баш ова ми треба! Ќе се најде без гајле зашто и така пред Велигден во Солун ќе одам. Фала кано!!!
Спремаш нешто против државниот поредок?Планираш да нашкрташ Соросови пораки на базенот?
GET HER BOYS!!!

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.885
Поени од реакции
25.366
Спремаш нешто против државниот поредок?Планираш да нашкрташ Соросови пораки на базенот?
GET HER BOYS!!!

Hahaha bas i jas toa pomisliv hmm, @Ilumious pamet u glava da ne citame posle prasanja za najdobar advokat vo drzavata...

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.392
Поени од реакции
3.419
Дали има некој од форумов што студира политички науки,ми требаат консултации.

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.392
Поени од реакции
3.419
Дали има некој од форумов што студира политички науки,ми требаат консултации.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.914
Поени од реакции
36.994
Одсекогаш сум сакал да знам како им изгледале забите на луѓето пред 200 години. И дали имало пискотници кога им ваделе заб.

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.876
Поени од реакции
1.633
Како се пресметува потрошувачка на гориво т.е број на поминати км во однос на потрошениот бензин ?

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.834
Поени од реакции
2.928
Дали некои знае какви се обичаите за албанска свадба кои требаат да се испочитуваат? Како изгледа славење на еден таков настан од нивна страна? Имам прилика за прв пат да појдам на ваква свадба а бидејќи не сум на познат терен би сакала да имам информација :)
Ти си женско и не оди оти ќе има белја

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.834
Поени од реакции
2.928
Дали некои знае какви се обичаите за албанска свадба кои требаат да се испочитуваат? Како изгледа славење на еден таков настан од нивна страна? Имам прилика за прв пат да појдам на ваква свадба а бидејќи не сум на познат терен би сакала да имам информација :)
Ти си женско и не оди оти ќе има белја

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.658
Поени од реакции
797
Како се пресметува потрошувачка на гориво т.е број на поминати км во однос на потрошениот бензин ?
Најчесто споредбата се прави на поминати 100 км колку гориво си потрошил ,сега зависи градска или на отворено има голема разлика .Во просек градската е за 25 % повеке од отворен пат каде нема гужва во сообраќајот.

Член од
6 февруари 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
874
Kako se pravi malter za malterisuvanje so usjemal i pesok?? Koj e soodnosot?

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.658
Поени од реакции
797
Kako se pravi malter za malterisuvanje so usjemal i pesok?? Koj e soodnosot?
3 лопати песок 1 лопата усемал и гасена вар за да добиеш похомогена смеса и секако вода.Но денес има и други малтери кои се продаваат во вреки.

Член од
23 октомври 2011
Мислења
887
Поени од реакции
2.207
Kako da instaliram/aktiviram makedonska podrska na Samsung Grand Prime?

Sent from my SM-G531F using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom