Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Ke se odbranime ne se sekiraj. Shoshonite nema zivi da ispadnat od ova drzava. Nego sto e so srbite kade se oni? ako bugarite imat prava na Makedonija so 0,001% bugari vo ova zemja kade se Srbite da si go pobarat svojot del? ili oni cekat Albancite da pocnat nekakov fight vo MK pa da oni vlezat posteno vo KOSMET
Како нема, тие со бугарски пасош што се??? Србите ќе се задоволат со некој дел од МК близу нивна граница и Репубика Српска.

Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
Прегледај го приврзокот 144021

:eek::eek::eek:

Зар е можно! Вакво предавство не памти Македонија!
http://arhiva.vlada.mk/?q=node/6889

И двајцата биле на конференцијата во официјално својство и не била скришна средба. Подобро ќе беше да прашаш кој си ги проверил џебовите по излегување.

А за Хорхе, одувек правел чудни избори.

Член од
13 декември 2014
Мислења
422
Поени од реакции
337
Како нема, тие со бугарски пасош што се??? Србите ќе се задоволат со некој дел од МК близу нивна граница и Репубика Српска.
spored taa logika vo Makedonija nema Albanci bidejki site imat MK pasos. Nie im dolzeme na nasite pradedovci da ja branime i da odbranime ova zemja od bilo koj shlajm

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Ако гледаме кој со кого дружел или кој чил ученик бил, и Тони ГДОМецот бил студент на Милчин, и Орбан е таму каде што е денес благодарение на Сорос. И Орбан, али и Хорхе, не играат секогаш по правилата, посебно првиов, онака нож у леѓа ситуација што направи неодамна.

Побитно е што сте копале за таква слика место Сорос заедно со Рупер Мурдок, Холандската кралска фамилија, Рокфелерси итн. (сакате да не ве мешаат со Сорос после, ајууу)

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Се мислам за предлогот што го даваше Грујо за името: Суверена Република Македонија (Горна)
Потоа ги следам настаните во државава.
И заклучувам дека предлогот е глупав, смешен, промашен, значи никако не е реален и добар, нашата држава не е Суверена, пошто неколку држави се мешаат во внатрешните работи, замисли и една Белгија и Италија се спомнува. (Иванов ќе ја повлечел аболицијата, а изборите по втор пат сакаат да ги одложат)
(Горна), сепак ние сме многу долу, ниско, знам дека тоа е географско објаснување, ама такви зборови како Горна, Суверена, Голема, Напредна не ни личат.

Нашите политичари станаа како балканските старлети , им закажуваат состаноци по разни хотели, сега во Виена ќе бидат работани така петочно према сабота.
И Сораја ќе почне да ги љубомори нашите политичари, по побарани се и од нејзе.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
spored taa logika vo Makedonija nema Albanci bidejki site imat MK pasos. Nie im dolzeme na nasite pradedovci da ja branime i da odbranime ova zemja od bilo koj shlajm
Па бугарите не даваат сигурно така лесно пасоши, сигурно не се толку големи хуманитаци.:)
Однапред е ова планирано, бугарите уште преку Љупчо се ја пропагираанинвата агенда. Љупчо бараше поделба и федерализација со шошониве. Да се оствареше тоа и они ќе си побаараа дел. Сега идат на стратегијава со пасошиве.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Оти му е толку битна мајка Македонија на тој чичко Сорос? Оти сака да не уништи? Што му згрешивме толку на човекот?
Постоиме.

Да не се лажеме, секој човек за 500 евра во вакви услови би поддржувал страна на тој шо го вработил. Да гледаме реално, не е исто 200и 500.
Што да прават тие заглавените во лимбовска сосотојба меѓу двете? Оние со 350 евра плата?

Член од
13 декември 2014
Мислења
422
Поени од реакции
337
тебе некој да те ликвидира убо би ти било?
Jas nikomu nisto loso ne sum mu storil vo zivotot. Prviot Covek koj ke umre makar i slucajno vo nekoj protest vo ova kriza, za koja samo Zaev ja nosi odgovornosta avtomatski nego go pravi ubijec i so takvi nemam milost.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Во четврток ќе има сендвичиња... Се тријат раце уште од сега, некој се спремаат како за на свадба уште од Среда нема да јадат. :ROFLMAO:
Од четврток гиро ќе даваат и тоа по два!

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Jas nikomu nisto loso ne sum mu storil vo zivotot. Prviot Covek koj ke umre makar i slucajno vo nekoj protest vo ova kriza, za koja samo Zaev ja nosi odgovornosta avtomatski nego go pravi ubijec i so takvi nemam milost.
а дали имаш ликвидирано некој кога до смрт го претепаа Мартин Нешковски специјалците?

Член од
12 март 2009
Мислења
20.467
Поени од реакции
16.672
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom