Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Во четврток ќе има сендвичиња... Се тријат раце уште од сега, некој се спремаат како за на свадба уште од Среда нема да јадат. :ROFLMAO:
Vo petok ke se igra sota so Gzim i drugarite na zajko od selfito od Divo naselje..

Член од
25 март 2012
Мислења
8.608
Поени од реакции
5.244
Готово, гасете интер ет за денес...

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Gi slusam lugjevo sto se javuvaat po televizii i se primetue ogromniot revolt kaj narodot od toa sto go pravat sorospiite so SDS....Podrskata od narodot ja gubat sekojdnevno i mislam deka ako prodolzat so vakov nacin na politicka borba do izborite ke doziveat debakl kakov sto ne pameti Makedonija..Samo kadrovski jaka i dobro organizirana opozicija moze da bide vistinski korektor na vlasta taka da najdobro za sekoj makedonec e sto pobrgu da se odrzat izbori i ovaa negativna kampanja da dobie zasluzen debakl i da se otvori prostor za novi cesni i kreativni politicari vo opozicijata od tipot na Stavrevski, Todorov pa i Oliver Spasovski i slicnite..

Последно уредено:
Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
У реду е Либертас. Продолжи со длабокоумните постови и игнорирај ме мене.
Либертас да, како погоди :pos:. Млаџи дописник сум таму јас.

Да бевме католици до сега ништо од оваа срање немаше да ни се дешава овие 20 и кусур години,вака лаички гледано православието им е трн во око според мене
:popce: Еве ти едно православно попче да те испее. Мајка Русија ќе ги среди католиците, не се секирај.

Не, убеден сум дека Сорос те убедил дека смрди повеќе отколку што смрди (а смрди) и дека ќе можеш да го исчистиш тоа, и дека на крај ти ќе имаш повеќе ќар од Сорос. Во тоа сум убеден.
Како да стапам во контакт со тој Сорос? Имаш нешто меил, бројче? Добро би ми дошло едно хонорарче....

Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601
Како да стапам во контакт со тој Сорос? Имаш нешто меил, бројче? Добро би ми дошло едно хонорарче....
http://www.fastnote.com/george-soros

[DOUBLEPOST=1461094482][/DOUBLEPOST]Еве придружи му се на другар ти:

To: George Soros - Donation To Spread Freethinking
Dear Mr Soros, I am early retired employee and want to spread freethinking in my country which 90% population is indoctrinated by ancient mythology from the middle East. I see some freethinkers and if we gather and have economical power we can safe our nation in long run. With your help.

Последно уредено:
Член од
13 декември 2014
Мислења
422
Поени од реакции
337
Ke ja delat Makedonija cuti gospod da ne slusne. Zarem site ovde stanale picki? od koj imate strav? Albanija da ne ne napagja ili Bugarija slucajno?
Zaev e problemot covekot e marioneta i treba da se likvidira.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.875
Поени од реакции
36.921
Ke ja delat Makedonija cuti gospod da ne slusne. Zarem site ovde stanale picki? od koj imate strav? Albanija da ne ne napagja ili Bugarija slucajno?
Zaev e problemot covekot e marioneta i treba da se likvidira.
А каква ликвидација? Тајно дома со јаже да го удават или јавна ликвидација за да се испрати јасна порака до соросоидите? Он ќе објавува разговори за криминал, како не го арам!

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
G

Goldie

Гостин
Да не се лажеме, секој човек за 500 евра во вакви услови би поддржувал страна на тој шо го вработил. Да гледаме реално, не е исто 200и 500.
Со вакво размислување не си ништо подобар од нив реално, и тие и вие сте потрчковци сао разликата е во цената изгледа.

Член од
3 јуни 2013
Мислења
1.944
Поени од реакции
1.192
Gi slusam lugjevo sto se javuvaat po televizii i se primetue ogromniot revolt kaj narodot od toa sto go pravat sorospiite so SDS....Podrskata od narodot ja gubat sekojdnevno i mislam deka ako prodolzat so vakov nacin na politicka borba do izborite ke doziveat debakl kakov sto ne pameti Makedonija..Samo kadrovski jaka i dobro organizirana opozicija moze da bide vistinski korektor na vlasta taka da najdobro za sekoj makedonec e sto pobrgu da se odrzat izbori i ovaa negativna kampanja da dobie zasluzen debakl i da se otvori prostor za novi cesni i kreativni politicari vo opozicijata od tipot na Stavrevski, Todorov pa i Oliver Spasovski i slicnite..
И која корист од тој дебакл на СДСМ,па тој фалсификат што ни го приредува Грујо го гледаме десет години.Стигна до 62 пратеници,работеше парламентот и без опозиција,и тоа го сватија дека имаат одврзани раце,и амин од народот да вршат криминал.На се има крај,и ова криминално дејание свршува.Никола,никогаш повеќе,ти си минато.Време е за политичар,премиер,а не за дткач кој се дружи со македонските занаетчии,ги посетува македонските овчари,земјоделци,бидејќи амбасадорите,политичарите од ЕУ му го свртија грбот.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Па држи вода до негде ова. Ако нема влада наскоро, ако кризава и протестиве продужат, еве глеам сеа и шошонови ќе стапат у акција и ќе си одиграат своето. Очекувам Хоштаплериве од ЕУ и САД да мрсат муда: како не сме држава, како не функционираме и да го убрзаат процесот. Иначе ние уште од 2001 год. се распаднавме као држава, односно со примањето на избеглиците си ја запечативме судбината. Така да мислам кад тад ќе дојде и до поделба.

Иначе овие што фарбаат споменици и и кршат излози, од кои пари после ќе се плаќа тоа??? Пак од наши, пак поголем данок ќе ни репнат. Ако веќе сте против споменици и остали тракатанци, шо не се собиравте дур беа у изградба и кршевте и протестирате??? Не го гледам резонот на ова, идиотски до немај-каде.

Член од
13 декември 2014
Мислења
422
Поени од реакции
337
Па држи вода до негде ова. Ако нема влада наскоро, ако кризава и протестиве продужат, еве глеам сеа и шошонови ќе стапат у акција и ќе си одиграат своето. Очекувам Хоштаплериве од ЕУ и САД да мрсат муда: како не сме држава, како не функционираме и да го убрзаат процесот. Иначе ние уште од 2001 год. се распаднавме као држава, односно со примањето на избеглиците си ја запечативме судбината. Така да мислам кад тад ќе дојде и до поделба.

Иначе овие што фарбаат споменици и и кршат излози, од кои пари после ќе се плаќа тоа??? Пак од наши, пак поголем данок ќе ни репнат. Ако веќе сте против споменици и остали тракатанци, шо не се собиравте дур беа у изградба и кршевте и протестирате??? Не го гледам резонот на ова, идиотски до немај-каде.
Ke se odbranime ne se sekiraj. Shoshonite nema zivi da ispadnat od ova drzava. Nego sto e so srbite kade se oni? ako bugarite imat prava na Makedonija so 0,001% bugari vo ova zemja kade se Srbite da si go pobarat svojot del? ili oni cekat Albancite da pocnat nekakov fight vo MK pa da oni vlezat posteno vo KOSMET

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Па сега зависи од кога се членови или кога смениле страна.
Сестра ми и сопругата се од осамостојувањето на Македонија членови на дпмне
aaa, од на Љубчо и Доста времето

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom