UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Сити, Волфсбург, БеМфика и Атлетико идат даље. Сакам да бидат усрани сите фаворити, очи да не им глеам. :kafence:

До душа ПСЖ нека пројде, поише ги симпатишам од Сити, ради Ибра и мојот човек Блан.

Атлетико и Реал одат понатаму и подоцна се среќаваат во финалето како реприза од 2014 каде го решава Торес во 87-дма минута за одмазда :kafence:

Според мене најголеми шанса имаат Баерн. Нема шанси да не дадат гол, а Бенфика да даде три. Они се сигурни полуфиналисти според мене. 10-90

После нив Сити. Им се враќа Јаја и со тоа ќе ја зацврстат средината. Од друга страна кај нив сигурно нема да игра Матуиди, незнам за Верати. Агуеро, ДеБрујн, Силва и Јаја сигурно ќе поентираат барем еднаш на таа мртва одбрана, а ПСЖ мора да нападне и да даде гол ако сака полуфинале. 70-30

Волфсбург - Реал. Најинтересен од сите. Пак ќе кажам шо кажав и претходно. Ако нападнат и играат машки отворен фудбал, сигурно даваат гол и поминуваат натаму. Ако се бранат како пички мислејќи дека ќе одбранат 2 гола ќе примаат петарда. 50-50

Атлетико - Барса. Интересна утакмица што мислам ќе биде досадна. Барса ќе сака да задржи топка, Атлетико пресинг и прекршоци. Одбраната на Барселона ќе биде клучна. Атлетико немаат класичен напаѓач, шансата веројатно ќе ја бараат од контри и полуконтри на Гризман, Караско и Саул. Евентуално прекини. Барса сигурно ќе сака да даде гол. Мое мислење 1-1 или продолженија. Таму ќе победи Барса пошо умрени ќе бидат Атлетико од пресингот и кратката клупа.
Тука не ме чуди да има и пак црвен или пенал. 40-60

Сити, Волфсбург, БеМфика и Атлетико идат даље. Сакам да бидат усрани сите фаворити, очи да не им глеам. :kafence:

До душа ПСЖ нека пројде, поише ги симпатишам од Сити, ради Ибра и мојот човек Блан.
Од каде бе сеа твојот човек Блан? Кој си ти?

Стефан-волта.

Реал - Волсфбург ми делува како најчудна утакмица, заради тоа што Реал играат топло ладно откако ги собра Зидан. Ја памтам утакмицата против Дортмунд на Бернабе, пекол беше. Очекувам пак нашто слично.

1-0 konecen za atletiko idam stegam na 500 den... Inace pred nekolku godini bas vaka tocen rezultat fativ atletiko da tepa 1-0 protiv barsa ama ne mi tekinja dali bese kup, ls ili prvenstco..

CPSHBJ3WEAEui9C.jpg:large

овие ПСЖ па му продужија договор на Блан :facepalm: човекот е кретен.
на најбитна утакмица он експериментира. Исто направи против Шпанија на Европско кога Дебуши го играше крило, а Малуда везњак

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom