- Член од
- 29 април 2015
- Мислења
- 4.678
- Поени од реакции
- 4.652
Ако прогледаше низ прсти ќе го изгубеше натпреварот од контрола, овие тепаат ко луди.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам зашто судијата го кривите.
Торес прво го лупна Нејмар кој трчаше назад кон својот гол, очигледно со намера. Знаејки дека има жолт, го акна Серхио Ди Каприо Бускец со колено. Што очекуваше?
Овој црвен му го поминува по глупоќа и оној од Челси кога доби втор жолт за дајвање.
Иначе, овој Караско, кога и да го гледам, чуда прави по терен, какво изнасање на топка има...

hahaha nesto si me pomesalNe bese ti taa so vikase bes veza taktika e so Tores napred?
Zatoa prasavhahaha nesto si me pomesal

Зашто ондак на бускетс му Прогледа низ прсти?Ако прогледаше низ прсти ќе го изгубеше натпреварот од контрола, овие тепаат ко луди.
Е тие проблемот де зато се 'трескаме' оти на Торес не му прогледа низ прсти на Бускец му прогледа а некој пост поназад напишав дека ако беше Нејмар наместо Торес немаше втор жолт да покажи, и ко за мајтап Бускец глупост напрај па му прогледа.Чист жолт беше ова,и тоа на Бускетс беше жолт.... Не знам шо се трескате, судијата одлично си ја работи работата со тоа што не му дозволува на двете екипи да му приговараат како што се научени во Шпанија иако малце компензира за црвениот со тоа што досуди три-четири безвезни прекршоци за Атлетико
Иначе, овој Караско, кога и да го гледам, чуда прави по терен, какво изнасање на топка има...