UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Каков идиот. Браво за Брихт, им воведе авторитет на шпанциве, не дозволува да му плачат пред нос.

Ајде бе на ваква утакмица каков втор жолт даде можеше да го предупреди. Глупости
Не одеше уопште на топка глупакот, и јас прво мислев дека го удира во обид да дојде до топката. За тоа на сред терен и на ваква утакмица може да се попушти, ама овој го удри по другата нога.

Ајде бе на ваква утакмица каков втор жолт даде можеше да го предупреди. Глупости
Шо очекуваш ти против Барса, дека се најдобри, најдобри се, ама никој не може да ми каже дека не се фаворизирани од судиите последниве 10 години.
Па на РВП му дадоа втор жолт оти шутна 1.5 секунди после свирежот на судијата.:facepalm:
Факинг дискрејс против Челзи.
21 пенал сезонава се досудени за нив и секој минимален контакт е слободен за Барса.

Не одеше уопште на топка глупакот, и јас прво мислев дека го удира во обид да дојде до топката. За тоа на сред терен и на ваква утакмица може да се попушти, ама овој го удри по другата нога.
Не знам неможам да кажам шо му се вртеше низ гла на Торес ама сигурен сум дека можеше да прогледа низ прсти, ај да ги свртиме улогите да беше Нејмар ќе му даеше втор жолт за ваков старт? Јас мислам не, не велам дека овај игра за Барса или дека судијата немрно му помага на едните туку дека ете згреши тука.

Шо очекуваш ти против Барса, дека се најдобри, најдобри се, ама никој не може да ми каже дека не се фаворизирани од судиите последниве 10 години.
Па на РВП му дадоа втор жолт оти шутна 1.5 секунди после свирежот на судијата.:facepalm:
Факинг дискрејс против Челзи.
21 пенал сезонава се досудени за нив и секој минимален контакт е слободен за Барса.
Не ни сакам да се навраќам наназад нит да збораме за минато нема врска со утакмицава али можеше да прогледа низ прсти факт е.

Чист жолт беше ова,и тоа на Бускетс беше жолт.... Не знам шо се трескате, судијата одлично си ја работи работата со тоа што не му дозволува на двете екипи да му приговараат како што се научени во Шпанија иако малце компензира за црвениот со тоа што досуди три-четири безвезни прекршоци за Атлетико

Не знам зашто судијата го кривите.
Торес прво го лупна Нејмар кој трчаше назад кон својот гол, очигледно со намера. Знаејки дека има жолт, го акна Серхио Ди Каприо Бускец со колено. Што очекуваше?

Овој црвен му го поминува по глупоќа и оној од Челси кога доби втор жолт за дајвање.

Иначе, овој Караско, кога и да го гледам, чуда прави по терен, какво изнасање на топка има...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom