Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде уште Јунајтед еднаш сезонава да изгледаат на нормален тим другата недела и Лестер да стане клуб на нормалниот (просечен) човек кој што секојдневно води битка со поголемите и побогатите од него :D

Сите победи последниве месеци им се со идентиечн резултат, 1-0.

Не може цела сезона како првиот дел да ја играат отворено на сите страни, мора да калкулираат и они играјќи на резултат.

Не може цела сезона како првиот дел да ја играат отворено на сите страни, мора да калкулираат и они играјќи на резултат.

Знам, само неверојатно ми е дека кога победуваат не примаат гол, единствените голови што ги примија беа кога изгубија од Арсенал и нерешеното со ВБА.

Тие победи се најслатки, Манчестер и Челзи со такви победи освојуваа титули, Јуве со 1-0 победи ја доминираат Италија веќе неколку сезони.

Знам, само неверојатно ми е дека кога победуваат не примаат гол, единствените голови што ги примија беа кога изгубија од Арсенал и нерешеното со ВБА.
Карактер се вика тоа.

CfIJpZnUUAARdBH.jpg

Пред точно една година :D

Тоа е тоа, Лестер за 12 месеци од последно место успеа прво да дојде, вајда и ќе освојат, додека Арсенал 12 години од 4то место уште не може прво да заврши.:(

Sega slabive timoj moza I da mu pusta ako ne igra za nisto I ako ne im treba, samo za da osvojat I da im stoj na "golemive" timoj. :D

Ги немав гледано Евертон долго време, Мартинез разочара со тактиката, копија од телево наше со Фелаини. Стоунс многу лош меч.

Ги немав гледано Евертон долго време, Мартинез разочара со тактиката, копија од телево наше со Фелаини. Стоунс многу лош меч.
Кај нас у фан клуб и тој го сакаа за менаџер :icon_lol:

Everton imaat igraci so koi realno bi se borele za top 6 plasman vo ligava ali radi Martinez vtora godina po red ke se vo dolniot del od tabelata. Ako ne osvojat FA kup i so toa ne izborat plasam vo Liga evropa, grev ke e i narednata sezona Martinez da im e menadzer. Mirsad Jonuz podobar plasman ke izborit so ovie igraci...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom