Prison Break

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
На времето кога другар ми даде папка со еден куп CD-а, му викав, мани ми се бе, кој гледа серии на компјутер. Кретен.
Ми вика, а бе изгледај ги само првите 2-3 епизоди. Е, откако ги изгледав првите 2-3, немаше застанување. Мислам дека за 10 дена ги изгледав 3-те сезони.
Само се надевам дека и Вилиам Финчер ке го вратат, зашто со Т-Бег беа убедливо најдобрите глумци.
10 дена 3 сезони?
сезона по вечер брат.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.756
Поени од реакции
52.718
И мене исто така, ама ми ја дадоа само првата сезона. Беше излезена и цела втора, а во тоа време имав спор интернет и само 3 гига мислам. Се измачив додека да ја симнам втора :D
После си ги гледав трета и четврта епизода по епизода. И дефинитивно најмногу ја имам репризирано, бар еднаш годишно ја гледам од кога излезе.

Се надевам нема да разочараат :vozbud:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.729
Поени од реакции
66.909
10 дена 3 сезони?
сезона по вечер брат.
Ха, добар си ти, тоа време ем студирав ем работев.

Иначе, пред 2-3 години фаќаме муабет со другар за серијава, и пробува да се сети на ликот на Морган, и вика, онаа бе црната, што личи на Силвана Бонева... Кога настана општа смеа.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.717
Поени од реакции
11.556
Излезете, шетнете малку бе, една сезона за една вечер :tapp:

:icon_lol::kuracc:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Излезете, шетнете малку бе, една сезона за една вечер :tapp:

:icon_lol::kuracc:
Ја гледаш една сезона у една вечер, за наредните 3 да можеш да излезеш, да шетнеш, да се социјализираш. Баш тактички изиграно :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.717
Поени од реакции
11.556
Ја гледаш една сезона у една вечер, за наредните 3 да можеш да излезеш, да шетнеш, да се социјализираш. Баш тактички изиграно :)
Ја гледаш една сезона у една вечер, за наредните 3 да можеш останатите 3 сезони да ги изгледаш. Тактика :D[DOUBLEPOST=1459124415][/DOUBLEPOST]
Prison Break ja gledav u skolo na kopjuterite, so slusalki. Po 4 casa na den, I doma plus turbo.
Јас га гледаах до 7 сабајле, од 7:30 на школо и обавезно бегаах (се ослободуваах) последните 2 часа оти неможаах да издржам :icon_mrgr:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.663
Поени од реакции
34.110
Ја гледаш една сезона у една вечер, за наредните 3 да можеш останатите 3 сезони да ги изгледаш. Тактика :D[DOUBLEPOST=1459124415][/DOUBLEPOST] Јас га гледаах до 7 сабајле, од 7:30 на школо и обавезно бегаах (се ослободуваах) последните 2 часа оти неможаах да издржам :icon_mrgr:
Haha, tkvo nesto I jas. Samo ne begaah za da ne me isklucat, se imaah so edna profesorka tri predmeta so mi drzase I tama si dogleduvaah.

Koga e novata planirana? Se mislam dali da ja gledam. Posledno vaka se zaebav so X Files.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
ЌЕ иде сезона 2016/17. Од септември. Дали зимска, пролетна или летна, ќе видиме.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Некој можи секоја вечер излегва[DOUBLEPOST=1459181909][/DOUBLEPOST]
Ха, добар си ти, тоа време ем студирав ем работев.

Иначе, пред 2-3 години фаќаме муабет со другар за серијава, и пробува да се сети на ликот на Морган, и вика, онаа бе црната, што личи на Силвана Бонева... Кога настана општа смеа.
Исто, ама можев да си дозволам ваков луксуз и да одам ко зомби другиот ден.

Силвана Морган хахахаххахаха кај ти текна :D

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Остаре 45 години има човекот башка првата слика е од 2006 пред 10 год :/

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Бреј, првата сезона ја глеав онлајн, на МакСатНаумовски. Пуштав да се напуни видеото, за да ја глеам без сецкање. Штом се напуни една, пуштав да се пуни следната, за да се среди додека ја изгледам претходната. Мислам дека е прва серија што ја имам глеано онлајн.

Kajgana Shop

На врв Bottom