G
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaj sto ke sletas ( destinacija ) nemas security check i wizz check in. Koga ke sletas prv stop ti e pasoshka kontrola koja sto e pred carinska kontrola. Koga ke pomines pasoshka kontrola ( imaj kopija od ticketot, za nazad ), ides na carinska kontrola i si ja pratis zelenata linija, vrata, izlez ili sto i da e...bidejki nemas sto da prijavish, osven ako stvarno imas za prijavuvanje.na boarding pass mi pisuva bidejki ne sum od eu povtorna kontola na pasos treba, toa na wizz kaj so cekiraat da odam ili security check koga se pravi ke bide taa kontrola?
Слободно чекирај во двата правциЛетот ми е за 9 дена, кажете ми, кога е најдобро да чекирам карти преку интернет? Имам слушнато дека картата за враќање не треба да се чекира повеќе од 4 дена пред летот, вистина ли е? Сакам да ги чекирам и двете карти, и за полетука од тука, и за полетување од таму бидејќи таму нема да имам пристап до wizzair, затоа се двоумам.
Ојш на шалтер за чекирање (ако имаш да остајш чекиран багаж) за проверка на документите за апатување (освен ако немаш државјанство на земја од ЕУ), ти кажват на кој гејт ти е авионот, поминвиш на царинска, пасошка и безбедносна контрола и го чекаш авионот да стасат.Уште нешто... ги чекирам билетите и за натаму и за назад и ги принтам. Значи, се што ми е потребно се само ископирани 2 билета (и пасош, се разбира)?
И кога ќе пристигнам на аеродром, што треба да направам?
Сегде е опасно, ако е така треба од дома да не мрднеме. Тоа им е целта, да внесат страв кај луѓето. Јас нема да одам никаде следниве неколку месеци ама не од страв туку немам одмор од работаИма ли некој кој ќе патува во скоро време? Јас имам букирано лет до Чикаго за 8 април, но некако поради скорашниве случувања ми е страв. Има ли уште некој лудак како мене што ќе патува во скоро време? Чисто да знам дека не сум сама мрдната![]()
Има ли некој кој ќе патува во скоро време? Јас имам букирано лет до Чикаго за 8 април, но некако поради скорашниве случувања ми е страв. Има ли уште некој лудак како мене што ќе патува во скоро време? Чисто да знам дека не сум сама мрдната![]()
Зошто ако нарачам, пример 3 карти ме коштаат 9000ден, а ако нарачам само една ме кошта 2700?
И мене не ми беше јасно ова, ама ова значело дека 1 карта е со една цена а другите со друга повисокаи сите ги наплаќат по повисоката. Почекај малце можда ќе се стабилизирет цените и сите 3 да се на пониската цена. Така јас напрајв пред 2 месеци ко резервирав и место по 20 платив по 10 еурЗошто ако нарачам, пример 3 карти ме коштаат 9000ден, а ако нарачам само една ме кошта 2700?
Ееее а у времето коа Миле Јанакиевски беше министер за сообраќај и врски, голем куфер беше 10 евраCenite za bagazot rastat i rastat. 35 EUR za golem kufer...![]()