Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Од извори блиски на странски служби дознавам дека Динамо Киев ќе добие играч замена за Лукаку кој што би требало да биде колку толку ок замена за кога Лукаку ќе реши да си се одмори.[DOUBLEPOST=1458591302][/DOUBLEPOST]Како можат да се видат резултатите од пријателските? (од сите пријателски што се играле/или купови/ пошто ја немав пријателска одиграно па од страна да гледам резултати)

Последно уредено:
Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Мечот со Црвена Звезда ќе му биде последна шанса на Стеван Јоветич да даде гол и да докаже дека е достоен да остане во екипата на интер , доколку не постигне гол ќе биде заменет со Едисон Кавани .

Член од
4 февруари 2016
Мислења
51
Поени од реакции
54
Oд стaрт се oткaжaв oд купoт и излегoв сo втoр сoстaв.
А види мене што ми се случи кога излегов со втор состав .. 2-1 против Ливерпул хахахаха и она играше со втор изгледа ама пак .. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Само мене ме трола сајтов?

Ќе се логирам..ќе кликнам 2-3 пати..и ерори ми појавува..не можам да видам резултати у купот..[DOUBLEPOST=1458679610][/DOUBLEPOST]Добро, конечно се снајдов....со Бенфика ќе сум играл следно коло у купот.

Шуд би фан.

ХулахопкиСоТочки

Out of step with the world
Член од
9 август 2014
Мислења
1.494
Поени од реакции
5.250
А види мене што ми се случи кога излегов со втор состав .. 2-1 против Ливерпул хахахаха и она играше со втор изгледа ама пак .. :D
Да, да не ми се опоравени играчите од претходно, 80ки ми беа.И сеа отпаѓам од купов или како беше?

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.475
Поени од реакции
4.632
Само мене ме трола сајтов?

Ќе се логирам..ќе кликнам 2-3 пати..и ерори ми појавува..не можам да видам резултати у купот..[DOUBLEPOST=1458679610][/DOUBLEPOST]Добро, конечно се снајдов....со Бенфика ќе сум играл следно коло у купот.

Шуд би фан.
Дерби дела Mандолина :D

Член од
4 февруари 2016
Мислења
51
Поени од реакции
54
Да, да не ми се опоравени играчите од претходно, 80ки ми беа.И сеа отпаѓам од купов или како беше?
Ако ви е на сите што лупавте по 30-40 милиони за еден играч сеа ке ви се удира од глава :D
За воља на вистината и со Тотенхем те исфрлив во купот во Кајгана Ворлд и тука со Фенербахче :kezec:

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.475
Поени од реакции
4.632
Извлечени двојките за фтората рунда од Kajgana Europa League Cup-от кој ќе се одигра на 29 март оваа година. Вечерва беа одиграни четири натпревари , од кои ги добивме и последните 4 патници во фтората рунда :Евертон,Њукасл,Порто и Фенербахче беа победниците (интересен факт:домашните екипи се пласираа во наредна фаза)
Популарниот ќелавко Џани Инфантино се нафати да ги влече паровите за следната рунда од ова најпрестижно натпреварување (секако после 1 МФЛ) и неговата рака одлучи вака :
kup.JPG
Се очекуваат крајно неизвесни дуели и покрај шпекулациите дека повеќето од натпреварувачите овие натпревари ќе ги играат со својот втор состав, со цел да ги одморат првотимците, кои се предводници на тимот што се натпреварува во Европа Лигата. Во останатите вести од денот, утре е среда. :cool:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ајј јас со чемпионс .. Одлично.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7041D using Tapatalk

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
Јас сакав да го сменам скоро цел состав за купов, и ставив 5 играчи што не играа неделата, за другиве слабо измени. Добро е што не ме заебаа во одбрана Дамет и Ваљехо кои прв пат ми играа, а Јанмат и Савич ќе цркнат во четврток на терен. Заедно со Јаја сега не се меч фит. Мора да купувам замени, а само неколку милиончиња во банка :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
она играше со втор изгледа ама пак ..
Не знам зошто до сега не сум помислил дека некој со Хулахопки во јузернејм е женско али ете...научив денес дека Фросе не е единствено женско на форумов.

Ваљда дека мислев дека никој од женскиот род не е толку глуп за Ливерпул да навива ама..ете :D[DOUBLEPOST=1458680882][/DOUBLEPOST]
Дерби дела Mандолина :D
Значи тебе ќе треба да те елиминирам а? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom