- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 5.016
- Поени од реакции
- 15.695
Можда со негови лажни профили си напраил свет за да освои светско и да се курчи.Играл брзи прсти кога се отварал ворлдот, цел ден чекал да се отоври.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можда со негови лажни профили си напраил свет за да освои светско и да се курчи.Играл брзи прсти кога се отварал ворлдот, цел ден чекал да се отоври.![]()
СП е во меѓусезона, токмак еден.Играл брзи прсти кога се отварал ворлдот, цел ден чекал да се отоври.![]()
Zvonko je malo nervozan.СП е во меѓусезона, токмак еден.

Тај мали је опасан хахахаZvonko je malo nervozan.![]()
Ако ви е на сите што лупавте по 30-40 милиони за еден играч сеа ке ви се удира од глава
За воља на вистината и со Тотенхем те исфрлив во купот во Кајгана Ворлд и тука со Фенербахче![]()
Дa не се вреѓaме! ти си плaстичен пa никoму ништo...Не знам зошто до сега не сум помислил дека некој со Хулахопки во јузернејм е женско али ете...научив денес дека Фросе не е единствено женско на форумов.
Ваљда дека мислев дека никој од женскиот род не е толку глуп за Ливерпул да навива ама..ете[DOUBLEPOST=1458680882][/DOUBLEPOST]
Значи тебе ќе треба да те елиминирам а?![]()

Дечко, јас гол немам примено од кога го купив Де геа за 40 милки..Ако ви е на сите што лупавте по 30-40 милиони за еден играч сеа ке ви се удира од глава
За воља на вистината и со Тотенхем те исфрлив во купот во Кајгана Ворлд и тука со Фенербахче![]()
Опуштено, ќе примиш следнава што иде.Дечко, јас гол немам примено од кога го купив Де геа за 40 милки..
Тебе ти се посреќи само не знам до кога ке е така, кога тогаш ке мора да го смениш и некој друг да ти стартува и ке јадеш торпедаДечко, јас гол немам примено од кога го купив Де геа за 40 милки..
Или не дај Боже да ти се повреди 
те држам во цитат...Опуштено, ќе примиш следнава што иде.![]()
Пробвит некој да ми го земит Џеко , ама тешко дека ќе успее![]()

Привиот пат да . вториов ќе го потплатам докторот и ќе помине.Пaднa нa прегледи, a?![]()

Хахахах местенки од турците самоГалатасарај и на играва обавезно прави некој прелаз.![]()