Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .

Schtrawzenigger

and the Baltic Fleet
Член од
9 јули 2013
Мислења
698
Поени од реакции
2.456
E da ti ebam mrtviot tim Lazio, od koj stignam gubam, duri i od Riki izgubiv. Znaci realna e igrava.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Менаџерот на Селтик бесен, вакви киксови не смеат да се десат. Изигравме само 2-2 со Виљареал. Нареден натпревар идеме на мегдан против Ливерпул, дерби во втора лига.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.381
Поени од реакции
12.812
Одкако менаџерот Цоко Мад успеа да ги натера неговите фудбалери да се запишат на факултет (програма 45) тие ги искористија поволностите кои ги нуди владата на Никола Груевски за бесплатна ласерска корекција на видот. Така со нивниот освежен вид, Рибери, Керик и Лавеци конечно го погодија голот и го потопија Милан 0-3!

Дунарума шаторот.:P

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Кој е со Лион? :D

Овој Милер оверпаурд е :((

Али шо кур им стана на дефанзивциве мои :eek: Вермален единствен што имаше шут во прво полувреме.. И ИГНАШЕВИЧ израмни во 88! :vozbud::drk::drk::vozbud::drk::drk::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

И со реми сум задоволен. Идеме напред!

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
@ManUtdChampions

Како се ви заиста осеќате када Кислинг улази у ваш шешснаестерац, поред вашег голмана, где ви мастурбирате на тај призор!???

КОМАН ЦУ КИСЛИНГ. ТОР !!!!!
ШТЕФААААААААН КИСЛИИИИИИИИИИИНГ !!!

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Ronaldo od slobodni si bicit.hehe

Sent from my D2403 using Tapatalk

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
1 минута примам гол од вест хем ццц

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7041D using Tapatalk

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.073
И пак израмнет и меч, на кој моите неможат да дадат гол. :facepalm::facepalm::facepalm: Да ти ебам екипата неспособна, и на спортска ме ебаа ГГ3+ за 1000ка, пак од што ЕДНОСТАВНО НЕ ЗНААТ ДА ДАДАТ ГОЛ!

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
И пак израмнет и меч, на кој моите неможат да дадат гол. :facepalm::facepalm::facepalm: Да ти ебам екипата неспособна, и на спортска ме ебаа ГГ3+ за 1000ка, пак од што ЕДНОСТАВНО НЕ ЗНААТ ДА ДАДАТ ГОЛ!
Каков тренер таква екипа.:toe:

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.475
Поени од реакции
4.632
Хесус Навас во своето деби го постигна дебитантскиот погодок и заедно со "Сите пушат, само Тијаго Мота" ја предводеа екипата на Бемфика кон својата прва, но не и последна победа во третата дивизија. Може да се каже дека избраниците на тренерот одлично си ја завршија својата работа и ги освоија заслужените 3 бода. Малку дефанзивецот на французите беше збунет, мислејќи дека се наоѓа во противничкиот шеснаесетник, си постигна ефективен автогол, кој дополнително ја наруши играта на својот тим.

Следен дуел на Бемфика е со турскиот гигант Галатасарај, бидејќи автоматски се пласирани во втората рунда на Kajgana Europa League Cup.Фановите се надеваат дека овојпат ќе слават на домашен терен, но останува да видиме, сепак топката е тркалезна и ондак то.
1-3.JPG

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Друго прашање..како се одредува кој ќе скокне прво коло у купов?

Kajgana Shop

На врв Bottom