UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Kakov i da e krajniot ishod, navivacite na baern da si ja svitkaat opaskata i da ne cujam toa kako nivniot tim e najdobar na svet i gi imaat najdobrite igraci..
Мислам дека јасно беше на форумов кој тим ги има едни од најдобрите играчи на своите позиции.

Центаршутевите биле план Б. Жими куров, тоа ти е немоќ, лупај топки у шеснаесетник па што биде нека биде.
Ко божем не играат цело време по крилата Баерн.

@the_kop не трескај глупости жити се, остај ми го приматот вечерва, ја се изнатрескав за сите пари. :D

Моќ, немоќ, план Б е кога ќе отстапиш од првичниот план.

Дa беше фит Кедирa зa 90 минути друг муaбет ќе беше. Изигрa предoбрo. Тaктички Алегри гo нaдигрa Пеп спoред мене.

"Дозирање" бе брат. Ко Анчелоти што им играше. Ќе ги пуштиш 15 мин. па пак ќе ги стиснеш. И пак и пак.
Грешка на Алегри е, нема муабет.

И ти си во право до негде, ама искрено мислам дека Јувентус денес немаше замени за исто темпо во цели 90 минути и затоа се деси тоа што се деси.За мене најкрив е Евра што не ја исфрли топката по што се случи нафрлувањето и голот.

Моќ, немоќ, план Б е кога ќе отстапиш од првичниот план.
А првичниот план не е со убацување на крилата?
Не знам колку го пратиш Баерн сезонава ама играта главно им се заснова по крилата, Коста, Робен, Коман.

И за кој црн план Б на Пеп зборите бе? Само 10 секунде пред голот и коментаторов баш искоментира делка Баерн на истиот начин пробуе цела утакмица. Вртење околу 16 метри, класика за екипа на Пеп. Им се посреќи со центаршутите. План Б имал, жими стапов.

Neznam dali samo jas mislam deka zaza mesto mandzo ke bese podobra opcija za takva igra na kontra so brz napagac.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7041D using Tapatalk

И за кој црн план Б на Пеп зборите бе? Само 10 секунде пред голот и коментаторов баш искоментира делка Баерн на истиот начин пробуе цела утакмица. Вртење околу 16 метри, класика за екипа на Пеп. Им се посреќи со центаршутите. План Б имал, жими стапов.
Значи го надиграа ама ипак му се смееше среќата константно од 70 минута натака?

Најверојатно, то је то....

хехехеехеххехе

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

ТИАГОООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

DA IM EBAM MAJKATA VO PICHKA PA BAR SPORTSKA KJE SI FATEV BEEE CCCCC, SAKAV ROGOVI OSTANAV BEZ USHITE :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom