Зошто, ама ЗОШТО го изваде Кедира го кладе Стураро или Стораро, како и да е.
АМа Калински колку е забеган...

АМа Калински колку е забеган...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе не знaм дaли тoooлку клучнa улoгa имa Кедирa, aмa ептен лoши резултaти имa Јуве без негo.
Kakви глупости од епски размери си истрескал
Утакмицава, без разлика како ќе заврши нема да докаже дека Левандовски не е напаѓачиште или пак Гвардиола не е тренериште, ниту пак дека Баѕаљи не е солиден штопер.
Срамота е милион утакмици имате изгледано е извлекувате заклучоци од 35 минути.
Pojse Juve sami se izdupija nego on so imase nekoi planovi. Izmenite ne gi pogodi, tie i trebase da startuvaat. Koman strasno igra.Брат, Мурињо нема план А, а не да има план Б.
И како нема план Б, ја пратеше ти утакмицава? Со двете измени смени 3 формации, од пас игра во последните 20 минути премина во подиректен фудбал со долги топки и почести центаршутеви. Или во превод овој план Б (центаршутевите) му го донесоа продолженијата.
Јувентус средина не помина второ полувреме, не знам што е нефер тука. Колку само можеа да ги докрајчат на контри.Да ти ебам фудбалот глупав.....најнефер игра у пм...
Па имаа една шанса и една полушанса на почеток на второ. После се повлечија да, ама ни Баерн не направи буквално ништо. Се на се тие 2 шанси им беа.Леле Коман колку не знае да дрибла, само се форсира на десна страна. Рибери сите топки му ги даде на Буфон. Треба моментално да го смени со Тиаго и Коста да се префрли на лево крило.
Јувентус средина не помина второ полувреме, не знам што е нефер тука. Колку само можеа да ги докрајчат на контри.
ИБРАКАДАБРА!Левандовски не е у топ напаѓачи? Освен Суарез не гледам дека некој е подобар од него...
Иначе некако ме потсека ова на Италија кога освоиа Светско, едвај поминаа и на крај славеа. Така ми се чини ќе биде и годинава..
"Дозирање" бе брат. Ко Анчелоти што им играше. Ќе ги пуштиш 15 мин. па пак ќе ги стиснеш. И пак и пак.Знаеш колкава кондиција треба да ја играш онаа игра 2 полувремиња по ред ? Примети дека првите 10 минути од второ свесно Баерн им пушти да си поиграат уште малце да се истрчаат и после пресинг од 30 мин изедоа Јувентус ? Истото ви се деси и на вас со Атлетико во финалето.60 минути ве дробеа од сите страни за да во последните 30 ги напаѓате од сите страни и дадовте гол од прекин.И после разбирливо без душа ги дотолчивте.