Superhero Movies

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Хот Ајс со стриктно и прецизно, стриповско Civil War објаснување :icon_lol::icon_lol: #Respect

Иначе, ова е официјалниот плот, што го објавија Марвел за филмот од порано ..
Marvel’s “Captain America: Civil War” finds Steve Rogers leading the newly formed team of Avengers in their continued efforts to safeguard humanity. But after another incident involving the Avengers results in collateral damage, political pressure mounts to install a system of accountability, headed by a governing body to oversee and direct the team. The new status quo fractures the Avengers, resulting in two camps—one led by Steve Rogers and his desire for the Avengers to remain free to defend humanity without government interference, and the other following Tony Stark’s surprising decision to support government oversight and accountability.
Баки ќе се посочи како проблем, бидејќи тој ќе биде наместен (од ХИДРА) и обвинет за тој напад, во кој што имаат отидено бајаги жртви (веројатно високи функционери). Се' тоа ќе биде оркестрирано од Кросбоунс, Барон Зимо (Даниел Брул) ииии многу веројатно Тандерболт Рос (тој мустаќлијата од трејлерот шо му држеше предавање на Кеп, за тие шо не го паметат од Хулк соло филмот), кој што мислам дека (не)свесно ќе работи за ХИДРА. И јасно, Кеп тука ќе застане во одбрана на Баки бидејќи му е БФФ, знае дека беше брејн-вошд од ХИДРА и му верува дека е невин за тој напад. Аааа чика Тони од друга страна (покрај според прописите) ќе го брка бикооооозз
најверојатно Баки го има скинато татко му, додека има оперирано како sleeping agent за ХИДРА

- When Spider-Man meets Ant-Man .... :pos::pos::pos:
v0rhDAC.gif

Оу шит. Ѓаволот немал работа, па си ги е*ал децата. Инсајдерски е ликнат спојлер во ''Кодот на Да Винчи'' стајл од новиот трејлер на Civil War (обично човечко око ова не го примеќа во 100 животи), на чија база е разработена теорија околу плотот на филмот. Спојлерот е на ниво више од Думсдеј во БетвсСупс трејлерот. Proceed at your own risk ..

Секако дека ќе гледам видео од 11 мин за да видам кој е спојлерот. :D

11 минути да гледаш симпатична женска ко Грејс кај збори за суперхеројси филм? I will take that boner sir!

Го чекам и јас со нетрпение CW, ептен ме „заскокоткаа“ трејлериве, посебно последниот. Добар потег на Марвел после просечниот Avengers 2. Инаку и јас уште сега заземам страна за тимот на Старк, пошто и мене ми е најинтересен лик од Марвел универзумот. Капетанот никогаш не го засакав многу.

Ја највише го чекам ради тоа што го тагираа ко психилошки трилер. Ќе видиме што ќе излезе ама според трејлериве и теорииве о хо хо име итекако материјал да биде подобар и од Winter Soldier.

Инспирарани од Марго Роби за време на снимањето на СС лани и концепт-артот што го извадија ДЦ како дел од маркетинг кампањата за филмот, тату-студио од Тексас веќе неколку дена тетовира SS inspired тетоважи .. А со пријавување на инста може да си ја добиеш и џабе. :D:D
клик
dat katana tatt

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom