Superhero Movies

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Кладба дека Спајдермен во Веном универзумот ќе е црнец :P
Мајлс Моралес бејби :sneaky:

ПС - Кога сме веќе тука, Сони исто објавија дека Зендаја (Дизни глумицата/пејачката) ќе игра во новиот Спајдермен догодина. Улогата не е прецизирана ..

Новиот трејлер.
Ете го Спајди. Ќе бидне интересен филмов, Тони му се има напнато на Капетанот, ќе го среди.
Иначе само мене костумот на Спајди е катастрофален?

The Black Panther ми беше врв у трејлеров, иначе regarding костумот на Спајди, и мене не ми се свиѓа нешто, некако ми е too childish

Или е пак избрзано лошо ЦГИ, како и да е, се надевам ќе го средат, вака изгледа како играчка.

zWAA6Os.jpg

Тие црни линии на рака се сосема непотребни, кога би било само црвеното со линиите би изгледало многу подобро. А и очите се преголеми, непријатно ми е.

Спајди ис хоум !! :place::place::aplauz::aplauz::aplauz:
5c0.jpg

Now the comic-book nerds can take their chill pills .... Со се мене:vozbud::vozbud: #KeepItCool #KeepItCool
Јес да Suicide Squad ми е most anticipated филм за догодина, ама после трејлерот, ептен се хајпнав за Civil War. Повеќе од шо треба. Цел викенд гледав трејлер брејк-даунс, читав трачеви-шпекулации околу приказната, дури стигнав и до ликнати сценарија. Па и кога слушнав дека во ќе имало Spidey vs Cap fight scene ..... :несвест::vozbud::eek::angel:
giphy.gif

Драго ми е иначе што Марвел не играле баш сејф и извадија своја верзија на костумот и одма покажаа дека очите од костумот се шират/собираат, што ќе долови пак некој фејс-ектинг додека е под маска (као Дедпул). Подобар ми е иначе костумот, од тој на Гарфилд (тој беше како од видео игра излезен) иии ме потсеќа ептен на верзијата од цртанот The Spectacular Spider-Man.
Nature-VS-Nurture-Screencaps-the-spectacular-spider-man-32052678-960-640.png

Сега останува уште Мај да дојде само ..:uzi::uzi::uzi:

Последно уредено:
Цела работа е само заради Bucky, војнава измегу Captain i Iron ?

Цела работа е само заради Bucky, војнава измегу Captain i Iron ?
Не. После сите срања што се исподесија со Авенгерс, колку штета направија и настрадаа обични луѓе, само Хулк во Вегас убил 26 невини луѓе... Се носи одлука или закон сите суперхерои да се регистрираат, односно да им се знае идентитот и да делуваат според одредени закони и слично. На ова се побунува Captain America а од друга страна Ајронмен останува како главен што е за да сите да бидат регистрирани како суперхерои и да се знае кои се. Интересна битка е, и за двете страни можеш да изнесеш куп аргументи зошто се тепаат и зошто да не. Јас искрено не очекував од Cap дека ќе биде баш на страната против, ама коеј е. Јас сум секако тим Ајронмен пошто е далку далеку поинтересен и подобар лик од КА кој па никогаш не ми бил интересен. А и подобар тим ми се со Блек Пантер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom