Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Well fuck this game, ова не ми звучи многу забавно за ваков тип на игра..шо знам, значи ја неам никаква улога освен човек што треба да прави трансфериВторото.Пред некој ден Рашфорд рипна од 70 на 78.
![]()
Мислиш си ја победил Барселона. [emoji3] Победи тим кој со 100 мил направи прв состав без да продаде играчи за висока сума. [emoji41]Dinjata na anco sto mi se smee za transf sum go posral 2:0![]()
Milik,El Ghazi,Sinkgraven,Younes,Dijks на продажба... праќјајте понуди за овие млади дечиња
Мислиш си ја победил Барселона. [emoji3] Победи тим кој со 100 мил направи прв состав без да продаде играчи за висока сума. [emoji41]
И за смеење ти беше тој трансфер. Даваш 38 мил кеш, пропаѓа затоа што немаш доволно пари, а после тоа друг го купува за 15 мил кеш плус играчи.
Да де баш затоа ги избрав нив.Zatoa li gi odbra da se pravdas koga gubis. Igra e jebote, naredna ke izgubam 3:0, sto se potresuvas.
Za Gimenez imav pari, no se dogovoriv so Klipot za Bacca da mu go zemam i za vo dr liga Costa da mi go prodade. Go pisav toa, ne pratis. Sekako poubavo ispadna bidejki go zemav Hummels.