G
Goldie
Гостин
Со најслаб тим игра од сите, со Црвена Ѕвезда така да за поздрав е неговата храброст да ги избере нивDinjata na anco sto mi se smee za transf sum go posral 2:0![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Со најслаб тим игра од сите, со Црвена Ѕвезда така да за поздрав е неговата храброст да ги избере нивDinjata na anco sto mi se smee za transf sum go posral 2:0![]()
Ја би рекол лудост. Не требаше Гејпионс да му допушти.Со најслаб тим игра од сите, со Црвена Ѕвезда така да за поздрав е неговата храброст да ги избере нив![]()
И јас си играв малце кур ташак за Слимани, ама требаше да одам до крај, да потрошиш повеќе пари.Го лапна пичко, џабе те дупчев само.![]()
Сум заборавил фчера да стиснам windraw, замалце ќе ми пропаднеше Пасторе заради заебанцијава.И јас си играв малце кур ташак за Слимани, ама требаше да одам до крај, да потрошиш повеќе пари.
Нема никакви. само некој шо менаџира.А бе, а има (и колкави?) шанса некој од бот екипиве да ти земе на позајмица играч?
Немаш никаква фајда од давање играч на позајмица.А бе, а има (и колкави?) шанса некој од бот екипиве да ти земе на позајмица играч?
Викаш нема да се крене оценка?Немаш никаква фајда од давање играч на позајмица.![]()
Второто.Викаш нема да се крене оценка?
....а како се крева рејтингов на играчиве бе? Као ако го играм цео време ќе крене или? Треба да го чекам IRL јако да игра за да крене?
За 120к го купив на Кајгана Ворлд.Второто.Пред некој ден Рашфорд рипна од 70 на 78.
![]()
Со исклучок на -50% плата што му ја дава тимот во кој е позајмен, што може е незначително за еден млад играч ама за 10-тина ако се собере 50% може да излезе добра сума.Немаш никаква фајда од давање играч на позајмица.![]()