ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.965
- Поени од реакции
- 44.701
Баерн во 2009та беше лаганица за Барса. Исто како што сеа би биле Јунајтед.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чисти глупости.
Па да не беше на ниво на денешниот Баерн случајно? Жими тасе.
Епа муабетот беше дека Џони не памтил кога се паднале, ја реков дека се паднаа и ме боли тасе кои играчи играле.
А он пошто е како магаре кога не е во право наоѓа други муабети само да не е во криво.
Јас ова сто пати го имав пишано...не се сеќавам од кога Баерн/Барса/Реал Мадрид кога последно играле меѓусебе во 1/4 ..а кога ќе размислиш ждрепката не е полуделигирана и можи секој со секого да се падни..
Па поентата во првичниот пост ми беше дека не памтам кога се паднале последно во 1/4 финале Баерн/Барса/Реал од кога станаа светски сили во Европа а не кога биле просечни екипи...

во 2006 пред 10 години верувам се сеќавате дека Анри и Роналдињо беа неприкосновени..убедливо најдобри играчи беа во тој период и само поради Светското првенство Канаваро ја зеде златната топка..каков Тоти какви бакрачи[DOUBLEPOST=1457543683][/DOUBLEPOST]
ОК е Џони, оди памти коефициенти од вечер и не умарај. Станале светски сили
Као демек Баерн пред 2010 е просечна екипа?
Сеа ги сфаќам италијанциве и англичаниве како им е коа ги стегаш за јачината на Селта и остали.
Да си ми жив...Зборот ми е, ако требаше да ја земе некој од Италија тоа требаше да биде Тоти. Може и он не беше најдобар ама Канаваро секако не ја заслужи
Да си ми жив...
Неможе Канаваро да зема а од друга страна тимот им го сотреа поради местење!!!
Пак тресење зелени без да се разбере поентата. Тоа што се јаки не ги ослободува автоматски од меѓусебна елиминација во 1/4 финале. Кој кур е УЕФА да одредува кој е јак а кој не и да мести жрепка. Да им го начукам на сите кои се сложуваат со местење на жрепка со цел "јаките у пичку матер" да се избегнат меѓусебе.РЕИНДОМ ќе го јадете на Алијанц, кажи така, а не да се плака зашто реално секоја година тие екипи стигаат таму пошто се јаки.
За разлика од натпревар културата неможеш да ја купиш!! ПоздравОд тие местачите, дури 8 играчи се најдоа во финалето 2006... ај оди сега легни да спиеш
И Интераш го решиОд тие местачите, дури 8 играчи се најдоа во финалето 2006... ај оди сега легни да спиеш

За разлика од натпревар културата неможеш да ја купиш!! Поздрав

ОКЕ тоа треба некој на Тоти да му го каже
Поздрав, се најубаво
Ауууууу ова болеше, немој така за Тоти не важи дека треба на теренот да се има култура, а за другите во и надвор од истиот исклучително битно еЕ тоа треба некој на Тоти да му го каже
Поздрав, се најубаво