UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Баерн во 2009та беше лаганица за Барса. Исто како што сеа би биле Јунајтед.

Провери кои беа повредени и под суспензија таа утакмица на Ноу Камп и со каква крпена формација се излезе на терен. И како тоа биле слаби, а наредна сезона стигнаа до финале? Дај барем некој што не е за Баерн убедувај го ајде.[DOUBLEPOST=1457544193][/DOUBLEPOST]
Чисти глупости.
Па да не беше на ниво на денешниот Баерн случајно? Жими тасе.

Епа муабетот беше дека Џони не памтил кога се паднале, ја реков дека се паднаа и ме боли тасе кои играчи играле.
А он пошто е како магаре кога не е во право наоѓа други муабети само да не е во криво.

Последно уредено:
Епа муабетот беше дека Џони не памтил кога се паднале, ја реков дека се паднаа и ме боли тасе кои играчи играле.
А он пошто е како магаре кога не е во право наоѓа други муабети само да не е во криво.

Па поентата во првичниот пост ми беше дека не памтам кога се паднале последно во 1/4 финале Баерн/Барса/Реал од кога станаа светски сили во Европа а не кога биле просечни екипи...фала богу знаев дека се паднаа во 2009 и дури вкладилница тогаш ги чекав Барса 1 и коефициентите ги памтам..барем мене за фудбал не ми објаснувај .

Да не треба да нацртам што мислев подетално..се сеќавам дека тогаш Баерн излезе со крпена одбрана и Клинсман ви беше тренер,во летото 2009 го ангажиравте 25-годишниот Робен кој беше нинџа во тој период и се сеќавам скоро сам ве однесе до финале следната сезона..исто така Ван Гал таа сезона ги промовираше Милер и Алаба во составот и имавте далеку пореспектабилен и подобар тим од претходната сезона и затоа стигнавте до финале...

Малце чат-пат среќа во ждрепката со Лион во 1/2 и Манчестер Јунајтед во 1/4 финале го испаднавте со евроголот на Робен..

Јас ова сто пати го имав пишано...не се сеќавам од кога Баерн/Барса/Реал Мадрид кога последно играле меѓусебе во 1/4 ..а кога ќе размислиш ждрепката не е полуделигирана и можи секој со секого да се падни..

Па поентата во првичниот пост ми беше дека не памтам кога се паднале последно во 1/4 финале Баерн/Барса/Реал од кога станаа светски сили во Европа а не кога биле просечни екипи...

ОК е Џони, оди памти коефициенти од вечер и не умарај. Станале светски сили :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Као демек Баерн пред 2010 е просечна екипа? :pos:

Сеа ги сфаќам италијанциве и англичаниве како им е коа ги стегаш за јачината на Селта и остали.

во 2006 пред 10 години верувам се сеќавате дека Анри и Роналдињо беа неприкосновени..убедливо најдобри играчи беа во тој период и само поради Светското првенство Канаваро ја зеде златната топка..каков Тоти какви бакрачи[DOUBLEPOST=1457543683][/DOUBLEPOST]

Зборот ми е, ако требаше да ја земе некој од Италија тоа требаше да биде Тоти. Може и он не беше најдобар ама Канаваро секако не ја заслужи

ОК е Џони, оди памти коефициенти од вечер и не умарај. Станале светски сили :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Као демек Баерн пред 2010 е просечна екипа? :pos:

Сеа ги сфаќам италијанциве и англичаниве како им е коа ги стегаш за јачината на Селта и остали.

Многу е лошо што ненадополнав од кога Баерн/Реал и Барселона станаа поквалитетни од другите екипи ..лошо се изразив со тоа светски сили па затоа во ваква насока избега муабетот..ама очигледно пак треба да цртам за да ме разбериш..

Какви италјанци какви англичани..јас убаво објаснав што мислев за таа дискусија и не видов некој да ми реплицира во врска со тоа зошто не сум во право...само празни глупости и то е то

Зборот ми е, ако требаше да ја земе некој од Италија тоа требаше да биде Тоти. Може и он не беше најдобар ама Канаваро секако не ја заслужи
Да си ми жив...
Неможе Канаваро да зема а од друга страна тимот им го сотреа поради местење!!!

Да си ми жив...
Неможе Канаваро да зема а од друга страна тимот им го сотреа поради местење!!!

Од тие местачите, дури 8 играчи се најдоа во финалето 2006... ај оди сега легни да спиеш

РЕИНДОМ ќе го јадете на Алијанц, кажи така, а не да се плака зашто реално секоја година тие екипи стигаат таму пошто се јаки.
Пак тресење зелени без да се разбере поентата. Тоа што се јаки не ги ослободува автоматски од меѓусебна елиминација во 1/4 финале. Кој кур е УЕФА да одредува кој е јак а кој не и да мести жрепка. Да им го начукам на сите кои се сложуваат со местење на жрепка со цел "јаките у пичку матер" да се избегнат меѓусебе.

Е тоа треба некој на Тоти да му го каже :)

Поздрав, се најубаво
Ауууууу ова болеше, немој така за Тоти не важи дека треба на теренот да се има култура, а за другите во и надвор од истиот исклучително битно е :D

Ако не им начукат уште еден до 90та , Зенит паѓа. На толку изнапромашени шанси ќе им се врати непишаното правило.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom