Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Не ја гледав текмата, но пола саат од натпреварот отворив резултати и видов статистика Реал веќе 14 шута имаше... Ваљда заслужено тепале...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да те демантирам одма, ма да ти си го фатил тоа време, ми падна чудно дека не памтиш.. 2002 година во ЛШ, Реал-Рома 0-1 со прекрасен гол на Тоти, покрај голот Тоти на таа утакмица си играше кур ташак со Реал, самиот има изјавено, една од неговите најдобри партии на еден меч, а истиот аплауз го доби и тогаш.. Знам ти на што алудираше со тоа 'единствениот играч кој од почит без да го посере Реал добил овации' ете не е такаТоти изгледа е единствениот играч кој добил аплауз на Бернабе чисто од почит кон легенда без претходно да ги посере Реал![]()

Aбе јас го памтам мечов и не реков дека Тоти никогаш не ги посрал Реал туку дека притоа не добил овации од навивачите на Бернабе како што доби вечерва. И Меси ги има лупано од земја ама пусти инает никогаш не му аплаудирале.Да те демантирам одма, ма да ти си го фатил тоа време, ми падна чудно дека не памтиш.. 2002 година во ЛШ, Реал-Рома 0-1 со прекрасен гол на Тоти, покрај голот Тоти на таа утакмица си играше кур ташак со Реал, самиот има изјавено, една од неговите најдобри партии на еден меч, а истиот аплауз го доби и тогаш.. Знам ти на што алудираше со тоа 'единствениот играч кој од почит без да го посере Реал добил овации' ете не е така
Wolfsburg во 1/4финале со подобриот од Зенит-Бенфика. Ќе видите дека така ќе е![]()
Aбе јас го памтам мечов и не реков дека Тоти никогаш не ги посрал Реал туку дека притоа не добил овации од навивачите на Бернабе како што доби вечерва. И Меси ги има лупано од земја ама пусти инает никогаш не му аплаудирале.

Помафијашко нешто од ова ми нема. Јас разбирам и пари и гледаност и пичке материне ама десетина години да не паднат овие три тима у 1/4 финале меѓусебе стварно нема смисла. Ај ако не нека играат само тие три и нека се бара европскиот шампион меѓу нив да не се замараат другиве екипи да трчаат 10-15 меча без потреба. Преку кур е веќе полуфиналето да е Реал, Барса, Баерн и некој реиндом тим.нема шанси, ако помине Баерн ќе ја наместат ждрепката како секоја година за да не се судрат Реал, Баерн и Барса
Данило и Навас од еден к** се праени ?

Челзи и без играчи да излезе против Арсенал ќе направи нешто.Тешко е да се игра без класична 9ка , нема кој да ти навлече играч и да направи простор затоа ваква е играта .. истово се деси во премиер лига кога им беше Жозе на Челзи тренер ако не се лажам против Арсенал беше излезе со Азар , Оскар , Вилиан во напад и не можеа ништо да направат .
Не било против Арсенал туку против Бурнамоут .

И Касемиро е ваљда.. и
[DOUBLEPOST=1457483659][/DOUBLEPOST]Иначе Навас сеуште нема примено гол у ЛШ оваа сезона.кој е рекордот,знае некој?И Касемиро е ваљда.. и[DOUBLEPOST=1457483659][/DOUBLEPOST]Иначе Навас сеуште нема примено гол у ЛШ оваа сезона.кој е рекордот,знае некој?
Помафијашко нешто од ова ми нема. Јас разбирам и пари и гледаност и пичке материне ама десетина години да не паднат овие три тима у 1/4 финале меѓусебе стварно нема смисла. Ај ако не нека играат само тие три и нека се бара европскиот шампион меѓу нив да не се замараат другиве екипи да трчаат 10-15 меча без потреба. Преку кур е веќе полуфиналето да е Реал, Барса, Баерн и некој реиндом тим.