UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Не ја гледав текмата, но пола саат од натпреварот отворив резултати и видов статистика Реал веќе 14 шута имаше... Ваљда заслужено тепале...

Роналдињо ги посра и доби аплауз,појако од тоа нема.:tvg:

Тоти изгледа е единствениот играч кој добил аплауз на Бернабе чисто од почит кон легенда без претходно да ги посере Реал:)
Да те демантирам одма, ма да ти си го фатил тоа време, ми падна чудно дека не памтиш.. 2002 година во ЛШ, Реал-Рома 0-1 со прекрасен гол на Тоти, покрај голот Тоти на таа утакмица си играше кур ташак со Реал, самиот има изјавено, една од неговите најдобри партии на еден меч, а истиот аплауз го доби и тогаш.. Знам ти на што алудираше со тоа 'единствениот играч кој од почит без да го посере Реал добил овации' ете не е така ;)

Wolfsburg во 1/4финале со подобриот од Зенит-Бенфика. Ќе видите дека така ќе е :pos:

Да те демантирам одма, ма да ти си го фатил тоа време, ми падна чудно дека не памтиш.. 2002 година во ЛШ, Реал-Рома 0-1 со прекрасен гол на Тоти, покрај голот Тоти на таа утакмица си играше кур ташак со Реал, самиот има изјавено, една од неговите најдобри партии на еден меч, а истиот аплауз го доби и тогаш.. Знам ти на што алудираше со тоа 'единствениот играч кој од почит без да го посере Реал добил овации' ете не е така ;)

Aбе јас го памтам мечов и не реков дека Тоти никогаш не ги посрал Реал туку дека притоа не добил овации од навивачите на Бернабе како што доби вечерва. И Меси ги има лупано од земја ама пусти инает никогаш не му аплаудирале.

Wolfsburg во 1/4финале со подобриот од Зенит-Бенфика. Ќе видите дека така ќе е :pos:

нема шанси, ако помине Баерн ќе ја наместат ждрепката како секоја година за да не се судрат Реал, Баерн и Барса

Aбе јас го памтам мечов и не реков дека Тоти никогаш не ги посрал Реал туку дека притоа не добил овации од навивачите на Бернабе како што доби вечерва. И Меси ги има лупано од земја ама пусти инает никогаш не му аплаудирале.

Ти реков, исто му аплаудираа и 2002 год. на мечот што го поставив видеото :toe:

нема шанси, ако помине Баерн ќе ја наместат ждрепката како секоја година за да не се судрат Реал, Баерн и Барса
Помафијашко нешто од ова ми нема. Јас разбирам и пари и гледаност и пичке материне ама десетина години да не паднат овие три тима у 1/4 финале меѓусебе стварно нема смисла. Ај ако не нека играат само тие три и нека се бара европскиот шампион меѓу нив да не се замараат другиве екипи да трчаат 10-15 меча без потреба. Преку кур е веќе полуфиналето да е Реал, Барса, Баерн и некој реиндом тим.

Тешко е да се игра без класична 9ка , нема кој да ти навлече играч и да направи простор затоа ваква е играта .. истово се деси во премиер лига кога им беше Жозе на Челзи тренер ако не се лажам против Арсенал беше излезе со Азар , Оскар , Вилиан во напад и не можеа ништо да направат .
Не било против Арсенал туку против Бурнамоут .
Челзи и без играчи да излезе против Арсенал ќе направи нешто. :D

Заебанција на страна, не дека не направија ништо тој меч, вршеше Хазард работа со втрчувања и дриблања плус комбинираа со Оскар ама разликата помеѓу Коста како деветка и било кој друг во моменталниов тим е разлика небо-земја.

Помафијашко нешто од ова ми нема. Јас разбирам и пари и гледаност и пичке материне ама десетина години да не паднат овие три тима у 1/4 финале меѓусебе стварно нема смисла. Ај ако не нека играат само тие три и нека се бара европскиот шампион меѓу нив да не се замараат другиве екипи да трчаат 10-15 меча без потреба. Преку кур е веќе полуфиналето да е Реал, Барса, Баерн и некој реиндом тим.

РЕИНДОМ ќе го јадете на Алијанц, кажи така, а не да се плака зашто реално секоја година тие екипи стигаат таму пошто се јаки.

Back
На врв Bottom