86 i 87Не го давам бе
Туку за Дракслер немам ништо известување а поминаа 40 саата откако пратив понуда[DOUBLEPOST=1457368959][/DOUBLEPOST]
Види за него и за одбранбениот играч Велтман па пиши
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
86 i 87Не го давам бе
Туку за Дракслер немам ништо известување а поминаа 40 саата откако пратив понуда[DOUBLEPOST=1457368959][/DOUBLEPOST]
Види за него и за одбранбениот играч Велтман па пиши

Prifatena ponudata za Matuidi za kaj Borche ligata
Se ceka i za Miler![]()

Ne dozvoljavaj da ti bide mediocore kupi si go Calanoglu.Абе што направивте читам назад .. Суарез муарез .. муабетов беше со mediocre екипи и состави да се игра ама ај ..![]()
Добро другар ај одлучи што се сакаш, пиши си убаво пет миљони страни у Ворд кои ти се условите и слично и ќе се потрудиме да ти напраиме лига по твој кејф.Абе што направивте читам назад .. Суарез муарез .. муабетов беше со mediocre екипи и состави да се игра ама ај ..![]()
Клипче иди прошетај малце пиши ми адреса ке ти доставам писмо.Добро другар ај одлучи што се сакаш, пиши си убаво пет миљони страни у Ворд кои ти се условите и слично и ќе се потрудиме да ти напраиме лига по твој кејф.
Смараш.Клипче иди прошетај малце пиши ми адреса ке ти доставам писмо.
П.С нова лига ?
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Смараш.

Абе каква нова лига, таман Бернат го земав сега пак да почињам од почеток да местам формации и срања.Клипче иди прошетај малце пиши ми адреса ке ти доставам писмо.
П.С нова лига ?
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Хахаха ваљда не мислеше дека сум озбилен :|Абе каква нова лига, таман Бернат го земав сега пак да почињам од почеток да местам формации и срања.
П.с. Трета лига играм и борбата за останок ке ја сметам за успех