Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
5.8м[DOUBLEPOST=1457368371][/DOUBLEPOST]
Има играчи што му вредат... По 2 да дадеш за секој, скинуваш 15-20 милиони од цената...и тоа е,,,
Пa Интер, Милaн и Ливерпул кoгa ги ствивме сo другиве бедни клубoви вo кoи нaјскaп игрaч е 10 милиoни... :mad:

Ајмоо распродаја кој сака некое дете да посвои од Ајакс нека прати понуда.

Не бе ете икарди вредеше 16 го шитнав 25 најскап е Јоветич 20м Перишич и Биабиани ги имам вклучено во дилот за суарез , погба го земав за 20М + миранда и сантон . Место Миранда ќе си го играм Јуан Хесус место Сантон си го донесов Данило :D Средина Холтби го сменав со Медел , за Ди Мариа имам кеш даено понуда исто и за неколку други .

Пa Интер, Милaн и Ливерпул кoгa ги ствивме сo другиве бедни клубoви вo кoи нaјскaп игрaч е 10 милиoни... :mad:
Овие ни не требаше да се најдат во оваа лига по што веќе ги има во онаа другата. Веќе имаат играчи кои може да се продадат за голема сума.

Не, само го ставив на шортлист. Колку би сакал за него? :D

Не го давам бе

Туку за Дракслер немам ништо известување а поминаа 40 саата откако пратив понуда[DOUBLEPOST=1457368959][/DOUBLEPOST]
Врска неам :D

Види за него и за одбранбениот играч Велтман па пиши

Деметриу да не му треба на некого?

Не го давам бе

Туку за Дракслер немам ништо известување а поминаа 40 саата откако пратив понуда[DOUBLEPOST=1457368959][/DOUBLEPOST]

Види за него и за одбранбениот играч Велтман па пиши
И да не го даваш. :D Ми се погоди во една лига, изгази се живо и диво. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom