Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Не го давам бе

Туку за Дракслер немам ништо известување а поминаа 40 саата откако пратив понуда[DOUBLEPOST=1457368959][/DOUBLEPOST]

Види за него и за одбранбениот играч Велтман па пиши
86 i 87

Prifatena ponudata za Matuidi za kaj Borche ligata

Se ceka i za Miler :sneaky:

За кај Борче лигата има друга тема.
Те молам друг пат небитни муабети не мешај во мојата лига.

Фала.

Абе што направивте читам назад .. Суарез муарез .. муабетов беше со mediocre екипи и состави да се игра ама ај .. :)

Абе што направивте читам назад .. Суарез муарез .. муабетов беше со mediocre екипи и состави да се игра ама ај .. :)
Ne dozvoljavaj da ti bide mediocore kupi si go Calanoglu.

Добро другар ај одлучи што се сакаш, пиши си убаво пет миљони страни у Ворд кои ти се условите и слично и ќе се потрудиме да ти напраиме лига по твој кејф.

Добро другар ај одлучи што се сакаш, пиши си убаво пет миљони страни у Ворд кои ти се условите и слично и ќе се потрудиме да ти напраиме лига по твој кејф.
Клипче иди прошетај малце пиши ми адреса ке ти доставам писмо.
П.С нова лига ?

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Koj se trudi Jose Gimenez da go zeme pokraj strasno dobra ispratena ponuda od Menhengladbah?[DOUBLEPOST=1457373409][/DOUBLEPOST]Koj se trudi Jose Gimenez da go zeme pokraj strasno dobra ispratena ponuda od Menhengladbah?

Избагирана играва до бескрај
Одам да местам измени и ми ги дава играчите од тимот од другата лига :pos:

Кога ќе биде следниот бран комплетирани трансфери бе...ајде веќе :mad::mad::mad:

Клипче иди прошетај малце пиши ми адреса ке ти доставам писмо.
П.С нова лига ?

Абе каква нова лига, таман Бернат го земав сега пак да почињам од почеток да местам формации и срања.
П.с. Трета лига играм и борбата за останок ке ја сметам за успех

Абе каква нова лига, таман Бернат го земав сега пак да почињам од почеток да местам формации и срања.
П.с. Трета лига играм и борбата за останок ке ја сметам за успех
Хахаха ваљда не мислеше дека сум озбилен :|

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom