Сакам да знам!

Член од
6 февруари 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
874
Здраво!

Истово прашање го поставив и во друга тема но не ми беше одговорено, затоа ќе морам да пробам и овдека. Се извинувам ако правам некаква грешка.

Ми останаа уште 3 предмети за полагање, но ова ми е веќе 6-та година. До пред неколку месеци бев невработена и се водев за редовна, е сега треба да заверам семестар и не знам дали со тоа што се водам како вработена ЌЕ БИДАМ ПРИНУДЕНА да бидам вонреден студент. Да бидам појасна... дали според налагањата на правилата ќе мора да се префрлам како вонреден студент, или ќе можам да останам редовен.

Прашањево ми е.... Дали статусов на вработена ми пречи во тоа да бидам редовна, или вонредна можам да се префрлам само доколку јас сакам. Не ми се јасни овие работи и сакам да ми помогне некој што ги знае.
Благодарам!
Pa ako si zavrsila so slusanje na predmetite i sega ti ostanale samo polaganje na ispiti mozes da rabotis i ispitite koga sakas da si gi polagas.

Член од
29 декември 2014
Мислења
10
Поени од реакции
0
Pa ako si zavrsila so slusanje na predmetite i sega ti ostanale samo polaganje na ispiti mozes da rabotis i ispitite koga sakas da si gi polagas.
Не знам дали ме сфати. Ова фактички ми е 6та година, што значи четврт семестар повеќе од стандардните што ќе го презапишам. Требаше во 2014 да дипломирам нормално, но не успеав да ги исчистам и еве сега сум скоро во 6та година (така ми иди).

Стварно не знам што да правам. Знам дека во студентски прашања знаат но се плашам да не ме стават свесно во понеповолна состојба.
Параноична сум. :/

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.876
Поени од реакции
1.633
Не знам дали ме сфати. Ова фактички ми е 6та година, што значи четврт семестар повеќе од стандардните што ќе го презапишам. Требаше во 2014 да дипломирам нормално, но не успеав да ги исчистам и еве сега сум скоро во 6та година (така ми иди).

Стварно не знам што да правам. Знам дека во студентски прашања знаат но се плашам да не ме стават свесно во понеповолна состојба.
На кој факултет си секаде има различна политика. Мислам дека треба да имаш празни семестри и слично , па кој знае колку ќе треба да платиш.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.746
Поени од реакции
11.636

Ако те сфатив добро, прашуваш дали можеш да останеш редовен студент иако си се вработила?
Ако е тоа прашањето, можеш, од кај ќе знаат дали работиш или не :D

Женско, 21
А лажеш за години, а? :icon_lol:

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.703
Некоја патека за трчање/џогирање во околина на електро факултет? Малку ми е глупо да трчам по Партизанска, а и семафорите ќе ме кочат, па се прашувам некој стадион да не има или слично.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Некоја патека за трчање/џогирање во околина на електро факултет? Малку ми е глупо да трчам по Партизанска, а и семафорите ќе ме кочат, па се прашувам некој стадион да не има или слично.
Gradski park ne ti e na 1km od ETF? Isto i pateka pokraj Vardar pominuva kaj Aleksandar Palace kolku so pamtam.

B

beaverknight

Гостин
Покрај кеј, одма ти е тука.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Се продаваат некаде во Скопје V for Vendetta маски и каде точно? :)

Член од
4 мај 2014
Мислења
322
Поени од реакции
35
Ми треба презентација за Наптревар по Програмирање
а со презентации слабо ми оде
Некој нешто да ми каже што да направам што да ставам во таа презентација??

E

Epsilon

Гостин
Дали има некој нешто повеќе материјал за Јакост на материјали, тема Јакосна пресметка при свиткување?

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.876
Поени од реакции
1.633
Можам ли да платам данок на имот со токен ако имотот не е на мое име ?

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.834
Поени од реакции
17.785
Добар психолог во Битола некој да знај :) ?

Член од
8 ноември 2010
Мислења
22
Поени од реакции
10
Можам ли да платам данок на имот со токен ако имотот не е на мое име ?
Со токенот можеш да плаќаш се.
Само правилно потполни ги цел на дознака и шифра за плаќање, ако е пп50 останатите шифри треба да се точно пополнети

Член од
5 април 2010
Мислења
602
Поени од реакции
214
Зашто послем секој повик кој ќе го направам или кога ме барат ми се пушта GPS ? немам ништо симнувано во последно време па не верувам дека е од некоја апликација

Kajgana Shop

На врв Bottom