Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Epa toa e zadnja opcija jbg .... me plasi toa sho mi rekoa od Alie mnogu se cekale rabotite ...
Jas imam napraveno preku 50poracki od tamu. I samo za 2 sum imal problem ama.mi gi vratija parite. Da, se cheka od 20-60den. mi stigale i za 20, i za 55/60dena. Ako ne se snajdes vo
Mk, slobodno poracajsi ne se plashi
stigat. Vo prosek za mesec bi trebalo da ti stigni

имаш скоро секаде,пластичните се од 300 нагоре, металните од 1000 па нагоре, колку пари толку музика[DOUBLEPOST=1456432225][/DOUBLEPOST]анхоч?
Sakam celo metalno poso imav plasticno i kratko traese :) ako znaes kade ima metalno pricaj :)

Каде има мустаќи (од тие шо се лепат) и раста дрерлокови (само коса или со капа нема веза) ?

Ме интересира колку лимони има во едно Витамин Ц, пошто вчера наслушнав лаички муабет како во едно витамин Ц имало дури 2 најлони лимони, вистина ли е? :D

Ме интересира колку лимони има во едно Витамин Ц, пошто вчера наслушнав лаички муабет како во едно витамин Ц имало дури 2 најлони лимони, вистина ли е? :D

Вит Ц од 500 или од 1000? Инаку да точно е отприлика, во овошјето има витамин ц но во мн мали количини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom