Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Одличен дил направив со Икарди све испромарши на првава утакмица .

Сотон ако не ги земе никој, јас ќе правам трансфер кај нив, овие Бока се на рангот на Шрузбери...

Чек, зашто играм во трета лига кога победувам екипи од прва :( :(

Прва утакжица на децата од Амстердам,и прволигашот Бока е декласиран со 3-0. @Mad_Coko

Сотон ако не ги земе никој, јас ќе правам трансфер кај нив, овие Бока се на рангот на Шрузбери...

Бидете фер према човекот :)

Кај ќе му ги собереме добрите играчи од другите тимови, уште и неговите ако му ги собереме кај ќе му е крајот? :D

Јас фер испаднав, и се откажав од Умтити од Лион, дечкото уште не беше влезен во игра... Дајте и вие бидете малце фер, не ко претходната игра, тие првите си ги искупија најдобрите и за другите ништо не остана затоа сеа ене ги при врвот се таму...

Бидете фер према човекот :)

Кај ќе му ги собереме добрите играчи од другите тимови, уште и неговите ако му ги собереме кај ќе му е крајот? :D
да де се разбираме, јас зборувам за ако не ги земе.:)

Другари пријателски се, безвеза резултати дава.. :D

ScGMp8O.png

Прво па машко се надевам ке задржиме форма и во лигава да бидне вака

Смеете се на мојте трансфери,мош сам дадел ногу за Чичарито ама дечкото си газе и ја не ги чувам парите како вас за туршија,трошам ги не ги жалам,ке видете на крајот на сезоната кое место ке бидам,те видете и денеска демолира ги Лион на гостински терен(y)(y)(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom