ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.973
- Поени од реакции
- 57.795
Иначе, прв пресврт во историја на клуб со играч мањак.
Ебати големиот клуб.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иначе, прв пресврт во историја на клуб со играч мањак.
Мораше Клоп да дојде, за да пркнемеЕбати големиот клуб.![]()
Сигурно ти ги имаш и двете .Potrebna e kombinacija od zestok oblik na mentalna retardacija i katarakta za da se tvrdi deka dive-ot od Benteke bil pravilno dosuden penal.
Сигурно ти ги имаш и двете .
Бентеке со неговите 1.90 и сто кила да падне од таков допир е смешно, а не пак да е контакт за пенал у 96та минута.Од гифот на Пеџа стои дека има пенал иако во нормална брзина не видов како изгледа. Ако е бил во трк Бентеке, контактот беше доволен за да изгуби баланс и да свири пенал судијата.
А тоа на Варди против Арсенал у никој случај не било а?Контакт е контакт, јебига, постоеше и тоа е чист пенал. Тоа што денешните критериуми на судиите за контакт се далеку послаби во однос на порано тоа е друга работа, али ова беше чист пенал. Го закачи, падна, нема везе дали е 2 метра висок или метар и 50, пенал постоеше и исправно беше досуден.
Ете ти го тикетот у добивка, да ти ебам мајката ја на тебе неписмена. Ти реков зошто тоа на Лестер не ми беше пенал, прво проба да ја одземе играчот на АРсенал, НЕ го нагази Варди, и овој откако го увиде тоа тргна на страна и сам се закопа у нозете на играчот на Арсенал, не памтам кој беше. Жими кур е пенал тоа. Овој од позади го собра Бентеке.А тоа на Варди против Арсенал у никој случај не било а?
Ти ебам ја експертот што се води по тикетот. Фати Ливерпул 2ка и чист пенал, тогаш матер ебеше што те дупеше Арсенал 1. Мрш!
Абе остај, тоа на Варди беше 235 пати повеќе пенал од ова прееска не ме дупи.Ете ти го тикетот у добивка, да ти ебам мајката ја на тебе неписмена. Ти реков зошто тоа на Лестер не ми беше пенал, прво проба да ја одземе играчот на АРсенал, НЕ го нагази Варди, и овој откако го увиде тоа тргна на страна и сам се закопа у нозете на играчот на Арсенал, не памтам кој беше. Жими кур е пенал тоа. Овој од позади го собра Бентеке.
Апсолутно.Абе остај, тоа на Варди беше 235 пати повеќе пенал од ова прееска не ме дупи.
Ама пак контакт има, нели. А контакт е контакт и така натака според твојата дефиниција.Ете ти го тикетот у добивка, да ти ебам мајката ја на тебе неписмена. Ти реков зошто тоа на Лестер не ми беше пенал, прво проба да ја одземе играчот на АРсенал, НЕ го нагази Варди, и овој откако го увиде тоа тргна на страна и сам се закопа у нозете на играчот на Арсенал, не памтам кој беше. Жими кур е пенал тоа. Овој од позади го собра Бентеке.