- Член од
- 7 септември 2014
- Мислења
- 3.430
- Поени од реакции
- 2.113
Eј а ко ќе ми текни дека се изнасмеавте за Раниери кога го назначија за тренер Лестер, пола од тука велевте дека за опстанок ќе се борат. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Еве зошто на Англичаните не им успеваат играчите. Рашфорд даде 4 гола и го направија дека оди по вода. Се е супер, пофали го, нормално е да го пофалиш кога некој ќе направи нешто онакво, ама толку колумни, постови за него, па секој втор пост за него. Уште гледам нешто Хоџсон планирал нешто на поширок список да го стави.И сега му налупаа притисок и од него ќе се очекува секое коло да постигнува голови.

Eј а ко ќе ми текни дека се изнасмеавте за Раниери кога го назначија за тренер Лестер, пола од тука велевте дека за опстанок ќе се борат.![]()
И после се чудиш зошто ти пцујат. Дај малку намали со провокациите и со муабетите "јас кога ви велев дека вака ќе е, вие кај бевте".
A ustvari samo ona znaela deka kje se borat za titula.И после се чудиш зошто ти пцујат. Дај малку намали со провокациите и со муабетите "јас кога ви велев дека вака ќе е, вие кај бевте".
Дај бе биди џентелмен и клосариве прибери ги, а не на девојчево... океј си е, има широки и високи познавања околу фудбалот, ваљда симпатично девојче со кратка коса е. ^_^
Шо ти е бе ненормален, јас најмалце се надевав дека Лестер тука ќе стигнат. Ми текна на муабетите за Раниери посебно на Џони Вајсмилер кога се изнасмеа за Раниери дека ќе биди тренер и ред други членови.И после се чудиш зошто ти пцујат. Дај малку намали со провокациите и со муабетите "јас кога ви велев дека вака ќе е, вие кај бевте".
Шо ти е бе ненормален, јас најмалце се надевав дека Лестер тука ќе стигнат. Ми текна на муабетите за Раниери посебно на Џони Вајсмилер кога се изнасмеа за Раниери дека ќе биди тренер и ред други членови.