Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Eј а ко ќе ми текни дека се изнасмеавте за Раниери кога го назначија за тренер Лестер, пола од тука велевте дека за опстанок ќе се борат. :brlav:

Еве зошто на Англичаните не им успеваат играчите. Рашфорд даде 4 гола и го направија дека оди по вода. Се е супер, пофали го, нормално е да го пофалиш кога некој ќе направи нешто онакво, ама толку колумни, постови за него, па секој втор пост за него. Уште гледам нешто Хоџсон планирал нешто на поширок список да го стави. :facepalm: И сега му налупаа притисок и од него ќе се очекува секое коло да постигнува голови.

A бе сега читам дека 2 години дури го прател низ помладиве категории на Англичаниве. А Рашфорд имал само 86 минути вкупно одиграно за младинските категории. :pos:

Eј а ко ќе ми текни дека се изнасмеавте за Раниери кога го назначија за тренер Лестер, пола од тука велевте дека за опстанок ќе се борат. :brlav:

И после се чудиш зошто ти пцујат. Дај малку намали со провокациите и со муабетите "јас кога ви велев дека вака ќе е, вие кај бевте".

И после се чудиш зошто ти пцујат. Дај малку намали со провокациите и со муабетите "јас кога ви велев дека вака ќе е, вие кај бевте".

Дај бе биди џентелмен и клосариве прибери ги, а не на девојчево... океј си е, има широки и високи познавања околу фудбалот, ваљда симпатично девојче со кратка коса е. ^_^

A ustvari samo ona znaela deka kje se borat za titula.

И јас знаев ама глупо ми беше да ви кажувам.

Доказ е тоа дека Махрез од старт го имав на фантази.

Браво еј Нострадамус и Баба Ванѓа не ви се рамни.:aplauz:

Дај бе биди џентелмен и клосариве прибери ги, а не на девојчево... океј си е, има широки и високи познавања околу фудбалот, ваљда симпатично девојче со кратка коса е. ^_^

Ако се сеќаваш, јас бев првиот кој ја "бранеше" кога и се нафрлија сите. Ама пак продолжува со "ви реков" муабети кои искрено иритираат. Мене не ми смета шо има широки познавања, баш ми е мило ама ова нема врска со познавање на фудбалот.

Шо ти е бе ненормален, јас најмалце се надевав дека Лестер тука ќе стигнат. Ми текна на муабетите за Раниери посебно на Џони Вајсмилер кога се изнасмеа за Раниери дека ќе биди тренер и ред други членови.

Шо ти е бе ненормален, јас најмалце се надевав дека Лестер тука ќе стигнат. Ми текна на муабетите за Раниери посебно на Џони Вајсмилер кога се изнасмеа за Раниери дека ќе биди тренер и ред други членови.

Добро, не си ненормален.
Уште недочитан коментар се нафрли, а не размисли која ми беше поентата со постот.
Прво кај виде ' ви реков ' во мојата реченица :confused:

Брат, не можиш туку така Битолското од неа да го извадиш. Тоа коа ќе ти рече ненормален, рачунај исто ко да ти рекла славејче мое распеано убаво :D

Ненормален
Добро не си ненормален :pos::pos::pos::pos::pos: Имаш Стефке за ова (y)
Инаку за 'ви реков" муабетите, женско е фала богу дека ќе вели така :LOL:

И после ќе биде „ни крива ни должна, само јас банирана“.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom