Фан клуб: МЗТ Скопје

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
... Исто имаат и Фирма т.е. тогаш Сланинари транспарент МЕНТАЛИТET
isto takov transparent"mentalitet-mentalita ultras(vprocem postoi i brend so takvo ime) imaat uste eden kup italijanski tifo grupi! i sto e sega poentata so muabetov?nekoj/nekoi lugje od cpb se pronasle vo toj naziv(mada zborot mentalitet e so siroko znacenje i nemora da go potencira samo navivackiot mentalitet) i go napravile na nivna tribina i toa ako moze nekoj da stavi slika uste pred dobri 10 godini,ako ne se lazam.
a ako @ nedved najdes kaj united force TI ILI BILO KOJ NA FORUMOV TRANSPARENT SO NATPIS "MENTALITET" ke ve castam pienje i jadenje do pagjanje u nesvest!!!
se prepuni forumov so teski gluposti,vlaganje vo privatnost na poedini lugje,glupi raspravii,detski muabeti,preraskazuvanje rekla-kazala...
POVTORUVAM: toj sto ke postira slika od united force so transparent "mentalitet" dobiva castenje od mene!!!
ajde barajte sega po sve mozno sto mozete da najdete od united force,koi patem vo kakva forma se, se daleku od fa,komiti,cpb,pa i vojvodi,na momenti mozda i ckembari! ali pusto makedonce dusa dala za bracu srbe!

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Еве ја глеам нашата трибина и се чудам на тие што викаат дека ЦПБ биле побројни?па цела трибина е полна а ја приметив дека нивната трибина не беше исполнета ,гледајте со свои очи не верувајте на некои што сакаат да си кажуваат како што сакаат.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Драчево,Пинтија,Припор, К.Вода, Капиштец, Козле, Тафталиџе, Карпош х4, Влае, Хром, Ѓорче, Геге .. очајно .. премалку за еден и единствен АЕРОДРОМ !!! ЕДНА ФАМИЛИЈА !!!
......па заради тоа скоро 70% од Скопје отиде во сала,за Работнички....едноставно ВИЕ сте единствената причина

--- надополнето ---

Епа ти ако не си запознаен со историјата повели едуцирај се, па врати се на форум. Значи ја кога прозивам тоа е ради причина. Истиот тој кој ти го величиш како изумител на навијањето копирал изглед на трибина од тие што денес ги плука, копирал парола (Нашата верба е вашата сила), копирал застава Менталитет итн. Епа ако копирањето е измислување тогаш не сум во право. Тачно е дека напраил све за ЦПБ, али треба да се знае и другата страна т.е. што опфаќа тоа ``све``. Да не се навраќаме на историјата, си ги знаат они грешките и пропустите. А тоа дека со вас е добар и сте го ``најмиле`` да ви пишува за фанзин е само ваш пораз и доказ дека сте дојдени на многу ниско чим треба да наоѓате луѓе кои некогаш ве напуштиле, а сега е демек све у реду!

И имам ја доказ дека баш он е под никот oldschool на фамозната српска трибина ... каде што само чека нас да не омаловажи, а извештај од својата група поставува еднаш годишно, види за чудо од дерби! А ти прочитај му ги постовите па сфати сам, не можам ја да ти расправам. Комити повеќе од еднаш му биле на удар ... не за друго него само хвалоспеви читам за Шверцери, како они царуваат во градов. Абе лудила!

И? Што да праам ја со тоа? Тоа ти е само уште еден доказ дека иде таму каде што се парите, да не мислиш дека од љубов го напраил тоа? Зашто сеа не го работи маркетингот?

Не знам точно од која година е.

Тоа ти го зборам и ја цело време. Да не ги има и сега контактите? Фактот колку он жали што нема контакти со нив го пренесува на паролата и покажува дека се би дал он да е тој што добил на поклон дуксер УФ. Или е шутнат и никој не го ебе па од занимација цела година смислува пароли за дерби ... и демек он го измислил навијањето после. Од 20 гостувања во Аеродром се појавил вкупно на 3,4 ... стално некои проблеми му искрснувале!

И добро е вака од дерби на дерби да се активираат некои луѓе, а после нигде да ги нема ... тоа е баш во навијачкиот дух, верноста и привржаноста кон клубот. Ќе ги чекаме сеа пак до почетокот на февруари ... и се така во круг. А сцената ни била мизерна! Епа мизерна е кога вакви куртони се прогласуваат за богови на навијањето и изумители на све!
.
АПСОЛУТНО НИКОГАШ НЕ МОЖЕШ ДА ПРИФАТИШ ВИСТИНА..........ве разбираме млади сте,нови дечки,пишувате НОВА историја во МК тифо сцената(која не НАСТАНАЛА од ВАС)се живо и диво плукате ако не е од Фамилијата и Аеродром,секогаш имате втора верзија за некое минато време итн.......

пак ќе напоменам да не бевте такви НАРЦИСИ,ЦПБ на дербито ќе беа 600 души,но благодарение на ВАС и таа ИРОНИЧНОСТ УСПЕАВТЕ да ГИ СОБЕРЕТЕ преку 1300..:aplauz:

--- надополнето ---

@ултра вк!
Можеш бе друже ти, колку сакаш да се обидуваш да го омаловажиш човекот, ама факт дека истиот е ценет вон Македонија како никој друг! За кај нас да не праиме муабет. А никад не бил од оние ликови кои дудлале на одредени фаци на Маракана и ЈНА во Белград.
..пред се на ЈНА

цел живот да дебатираш НЕМА да ПРИЗНААТ дека ТОЈ ЧОВЕК е најзаслужен за МК тифо сцената,ама пусти пионири никогаш нема да признаат ако не е нешто во контекст на ФА и нивното минато

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.136
Поени од реакции
46.156
Еве ја глеам нашата трибина и се чудам на тие што викаат дека ЦПБ биле побројни?па цела трибина е полна а ја приметив дека нивната трибина не беше исполнета ,гледајте со свои очи не верувајте на некои што сакаат да си кажуваат како што сакаат.
Па гледаме со свои очи, вашата малце по половината беше поделена од еден кордон џандари така да далеку од тоа дела цела трибина била полна со Фемили, тоа се гледа и од видеото кое ти го постави., ЦПБ имаа цела трибина, освен во левиот ( ваше десно ) ќош каде имаше џандари кои не даваа да се седи, незнам зашто, а после дојдоа и неколку желки, али подоцна и тој дел се исполни.

A еве ти ги сликите, види колку столчиња се празни горе на почетокот

А тука веќе и тој дел е исполнет

Дека имаа бајаги народ, имаа, али проблемот сите знаеме кој им беше, ќе видиме во иднина како ке функционираат и дали ќе се вратат на своите стари времиња, сега за сега во добра насока се движат.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.766
Поени од реакции
5.055
Драчево,Пинтија,Припор, К.Вода, Капиштец, Козле, Тафталиџе, Карпош х4, Влае, Хром, Ѓорче, Геге .. очајно .. премалку за еден и единствен АЕРОДРОМ !!! ЕДНА ФАМИЛИЈА !!!
Реалноста е дека и Аеродром има поддршка од источниот дел на градот , овие погоре шо ги наброја - скоро сите се западен дел на Скопје ..

Така да не е комплетно сам Аеродром кога игра МЗТ ...

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Бев на дербито..и бев мн изненаден и зачуден како CPB од 200 души стигнаја до бројка од 2 000...која патем беше за 100-200 души повеќе од таа на FA:toe:за навивањето нормално дека не треба да зборим тука сте мн подобри..едноставно цело време го бодревте вашиот клуб,а на спротивната страна цело време се пееше против вас и против МЗТ со тоа што CPB паролите за комплексите требале за себе да си ги наменат заш од уста не ве извадија:toe:и иако сите зборат дека ве утепале со пароли мене па баш не ми изгледаше така и една ваша парола беше подобра од сите нивни пароли заедно...мислам на паролата "НИЕ СМЕ ТУКА ЗА МЗТ,А ВИЕ?"(ми се чини дека така беше)..за бројката незнам дали влијаеше тоа што Работнички беше домаќин или можеби тоа што салата е во Карпош...стварно незнам...само ме интересира која ќе биде бројката кога вие ќе бидете домаќини и колку они би дошле доколку би имало ваква сала во Аеродром...позз и продолжете така.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Кога да чекаме официјално видео од дербито? Фала :)
Има некои потешкотии при компресирање на материјалот кој ќе биде во ХД, али ќе биде набрзо.

Член од
6 ноември 2010
Мислења
39
Поени од реакции
2
Може требаше кај нив во фан клуб работнички да пишам ама ај тука
Сеа зборев со еден другар од ЦПБ и ми вика дека имало и од „браќата„бајаги на нивна трибина и дека он седел баш до нив.Сеа незнам зашто би ме лажел ама ако стварно толку го мрзите Аеродром за да се здружите и за некој против Македонија БРАВО!!!
moze ja da ti odgovoram znaci nemase nikoj .... a FA so jadat gomna 100 MUSLIMANI deka imalo znaci turci bosanci da imase zaso da ne od koga oni vi smetaat u drzavava? nie u gjorce so turcite mn dobro sotime ima druzba i sozivot a Albanci nemase mozno e samo da gagnal nekoj karta pa se prefrlil na neturalna inace nemase milion posto a toa sto oni se puvaat i vikaat deka ke dale sliki kako dokaz eve ke pocekame da vidime....

--- надополнето ---

ne mi e jasno zaso aerodromcive za se prekjutuvaat znaci koj picki ste i u pravo e deckoto od komiti sto vika deka ako ne se raboti nesto za vas odma menajte muabet ne kometirate ili vas toa ne ve interesilrano pa eve vi stavi deckoto sliki sto ne kazete nesto ili mn vi se vidovme na slikite pa nemoze da odrecete deka ne sme bile poveke.... i toa leviot del od tribinata ne e cel do kraj fali mal del sto ne e faten na slikive pa sea vidite vie koj bil poveke.... zaso ovoj ULTRA VK ne replicira na toa a za drugi raboti znae da se objasnuva fakt e deka radi toa celo SK ve mrzi previse se furate ne e se vo zivotot FA MZT i navivanje decki razmisluvate ....

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ништо чудно да си влегле од неутрална кај вас на трибина зашто стварно не гледам зашто би ми кажал ако сакал да ме излаже:smir:
Иначе немам ништо ни против Турците ни против Босанците

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
Абе куртони едни кој спомна дека имаме нешто против босанците и турците ???

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Значи не бев на утакмицава и не сум баш компетентна да зборувам, но затоа брат ми беше, фала богу со ФЕМИЛИ и ми објасни како стојат работите. Другари на брат ми кои се за Работнички јасно му потврдиле дека работнички собирале луѓе од по цело Скопје се со цел да бидат поише на трибина. Епа извинете ама ако некој е за работнички ќе иде и ќе го бодри на секоја утакмица, срцето ќе го остава на трибина, а нема да оди само затоа што е анти-аеродром и затоа што другарчињата го викнале да поседат, типично тепање на време. Во споредба со тоа оние кои навиваат за Аеродром се аеродромци во душа и срце, го бодрат МЗТ и кога губи и не плачат како п**ки кај другарчиња со молби да доаѓаат и ојлевци-дојлевци да им помогнат во навивањето.
поздрав.....
ЕДЕН Е АЕРОДРОМ, ЕДЕН Е МЗТ:pipi:

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Значи не бев на утакмицава и не сум баш компетентна да зборувам, но затоа брат ми беше, фала богу со ФЕМИЛИ и ми објасни како стојат работите. Другари на брат ми кои се за Работнички јасно му потврдиле дека работнички собирале луѓе од по цело Скопје се со цел да бидат поише на трибина. Епа извинете ама ако некој е за работнички ќе иде и ќе го бодри на секоја утакмица, срцето ќе го остава на трибина, а нема да оди само затоа што е анти-аеродром и затоа што другарчињата го викнале да поседат, типично тепање на време. Во споредба со тоа оние кои навиваат за Аеродром се аеродромци во душа и срце, го бодрат МЗТ и кога губи и не плачат како п**ки кај другарчиња со молби да доаѓаат и ојлевци-дојлевци да им помогнат во навивањето.
поздрав.....
ЕДЕН Е АЕРОДРОМ, ЕДЕН Е МЗТ:pipi:
многу дебилен муабет напраи, од четврта рака, јас не бев, ама брат ми беше, другари од центар му кажале, факт е дека се собрале, зашто како нели не ве интересира, докажете на трибина дека сте подобри, во што според мене пак ќе повторам, не ви успеа баш како што сакавте

Kajgana Shop

На врв Bottom