C
Castiel
Гостин
AУуу зашто не потсети за Елиа. Сеа и тој нема да испадне флоп трансфер. :/И секако следува стручна експертиза....
во секој поглед и непоглед![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
AУуу зашто не потсети за Елиа. Сеа и тој нема да испадне флоп трансфер. :/И секако следува стручна експертиза....
Mело неможи да е флоп за интер игра квалитетен е титула ќе освојваше. Диего никој не рече дека не го сметам за флопKoи се тие играчи?
Иначе не можеш да не го сметаш Диего за флоп. Заедно со Мело. Пофлоп трансфери тој трансфер период во Италија никој не напраи.![]()
Aбе вие се палевте на Фаринос, Џули, Емре, Кили Гонзалес, Круз и остала багра, ти си се фатил за Естигарибиа.И секако следува стручна експертиза....
Немжам од глата твоја голема е.Деви ај изгаси светло у една соба и сликај ја темницата.
Океј ја со глаата праам темница, сликај ја.Немжам од глата твоја голема е.
Не ја бери во кадар и прекадриравње е џабе плус то мн блиску е фокус не наоѓа апаратотОкеј ја со глаата праам темница, сликај ја.
Мело не е флоп пошто за мали пари е земен и никој ништо не очекувал од него.Mело неможи да е флоп за интер игра квалитетен е титула ќе освојваше. Диего никој не рече дека не го сметам за флоп![]()
Освен МанчиниМело не е флоп пошто за мали пари е земен и никој ништо не очекувал од него.![]()
Се заебавам, флоп е секој играч кој не се снашол во новиот клуб, е сеа има поголем флоп ко Диего и помал ко Естигарибија на пример.Освен Манчини
“Felipe Melo? I hope he can go back to being the way he was at the beginning, when he was essential for his levels of experience and the quality of his game.”
Кондогбија >>> сите останатиСе заебавам, флоп е секој играч кој не се снашол во новиот клуб, е сеа има поголем флоп ко Диего и помал ко Естигарибија на пример.
Aбе добро фала богу дека има и ќе има можи си во право со дефиницијава на флоп али едноставно не ги тангирам толку од проста причина што се земени за 0 а ќе бидат продадени а нешто освен ако земат дебела плата. Диего беше енигма од фудбалер во Германија беше алфа и омега, во Јуве првите 2 месеци беше ти се чини марадона после 1-2 месеци сам само се трудеше за на крајот да речи screw this shit тоа тие Флоп во секоја смисла али ти велам и Меси да го донесеше во тој Јуве ќе беше џабе.Се заебавам, флоп е секој играч кој не се снашол во новиот клуб, е сеа има поголем флоп ко Диего и помал ко Естигарибија на пример.
Иначе се заебавам за Ести, низ сите фан клубови има такви ретардирани мислења истрескани од ракав.![]()
Диего, Мело се флопишта али стана збор за транферите на Марота а тој е во Јуве од 2010, а овие се трансфери 2009 летото.Абе, а Диего за флоп не си го рачунате?