Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Ремизирав со Милан влегуваме во една не баш најсветла серија во лигава што не ми се допаѓа воопшто, тоа што Лопез беше најдобар играч на натпреварот зборува дека имаме лоша реализација и правиме голманите да биднат играчи на натпревари мора да се стават на рестрикција малце. :@[DOUBLEPOST=1455828657][/DOUBLEPOST]
Леле како сум се спасил. Скроз заборавив дека денес се игра и ми остана вториот тим кој ми играше против Рома во купот. Кога ми стигна нотификација дека има резултати, си реков готово, сум изгубил сега пак сигурно. Па и кога видов дека против Атлетико на гости сум играл, изгубив надеж. И пуштив да гледам, и :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Прегледај го приврзокот 139466
Е многу убаво значи ке имаш одморен тим за против мене во недела :/

И ете се случи играчите на Севиља на Санчез Пискуан пред 39 илјади навивачи го победија фаворитот во втората лига Наполи со 2-1.Се надевам дека со оваа победа Наполи добива озбилен противник.Два гола на Ибора за радост на Севиља и 10ти меч без пораз на Севиља.:D

И ете се случи играчите на Севиља на Санчез Пискуан пред 39 илјади навивачи го победија фаворитот во втората лига Наполи со 2-1.Се надевам дека со оваа победа Наполи добива озбилен противник.Два гола на Ибора за радост на Севиља и 10ти меч без пораз на Севиља.:D
Прв пораз ми нанесе браво :D Заборавив дека денес се игра и не сменав во играчите посебно голманот слаб морал имаше ..

Има има играв порано али се откажав.Еве сеа ја земав Севиља,па мака мачам да напраам некои трансфери,понудете нешто ако имате за продавање вие великани од првата лига хахахахахахахха.План ми е да влеземе у прва лига.
Лукас и уште некој ми се за продажба.[DOUBLEPOST=1455834002][/DOUBLEPOST]И кажете некоја финта за реализација, џабе милион шута го гол неможам да дам.

Родриго Паласиоооооо
Родриго Паласиоооооо
Родриго Паласиоооооо
Ро-дри-го Па-ла-си-оо

Неверојатен пресврт на Џузепе Меаца :aplauz::vozbud::vozbud::aplauz:

Бојкотот на мејнстрим медиумите продолжува, па затоа ВардарВоСрцето се обрати преку официјалната веб страна:
,,Секоја чест за дечките. Покажаа силен карактер и желба за победа. Иако на паузата заминавме со негатива, сепак не се откажавме од трите бода.
Направив три измени на паузата јои на крајот се покажаа како клучни во победата. Лавеци и опоравениот Кошелни асистираа на двата гола на феноменалниот Паласио и со тоа не оставија во трката за врвот.
Расположението на игрчите е одлично и во недела најавуваме нова победа против разнишаната бенфика."

А сеа реална е играва ? :D
Чекај да наниже два три порази пак собирање се по список на математиката алгоритмите кодерите и така натаму[emoji14]
Еве мене не ми дадено да дојдам над таа 10 позиција се по список на кодерите и глупавите алгоритми хаххахахах

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Менaџеркaтa нa Ливерпул вo критичнa сoстoјбa пo срцевиoт удaр пoсле нaтпревaрoт сo Тoтенхем

Екслузивнo oд Филип Втoри, екипaтa нa лфц тв.
Story to follow, stay tuned

Менaџеркaтa нa Ливерпул вo критичнa сoстoјбa пo срцевиoт удaр пoсле нaтпревaрoт сo Тoтенхем

Екслузивнo oд Филип Втoри, екипaтa нa лфц тв.
Story to follow, stay tuned
Абе тебе човек ке те испрати на токсикологија завршуваш кај Жан Митрев, погрешна клиника. Немој така на душа ке те носи човекот.

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Oфицијaлнo дoзнaвaме декa Хулaхoпкa е вo бoлницaтa Филип Втoри бидејќи не мoжелa дa oддoлее нa пoзнaтaтa реклaмa нa клиникaтa, пoстaвенa нa билбoрдите вo близинa нa истaтa. Слoгaнoт oд билбoрдите глaси: "Лечиме и скршени срцa".
Хухи нaглaси декa решилa дa јa тестирa стручнoстa нa клиникaтa пo гoреведенoтo прaшaње и oчекувa брзo зaкрепнувaње кaкo и сoк oд мaлини и пo некoе килo бaнaни oд кoлегите дoдекa се нaoѓa нa третмaн.

Oфицијaлнo дoзнaвaме декa Хулaхoпкa е вo бoлницaтa Филип Втoри бидејќи не мoжелa дa oддoлее нa пoзнaтaтa реклaмa нa клиникaтa, пoстaвенa нa билбoрдите вo близинa нa истaтa. Слoгaнoт oд билбoрдите глaси: "Лечиме и скршени срцa".
Хухи нaглaси декa решилa дa јa тестирa стручнoстa нa клиникaтa пo гoреведенoтo прaшaње и oчекувa брзo зaкрепнувaње кaкo и сoк oд мaлини и пo некoе килo бaнaни oд кoлегите дoдекa се нaoѓa нa третмaн.
Ди Мариа како ти се погоди ?

За недела-две еден од Кавани/Ибра, и Пасторе ќе се на продажба, ако сакате некој од овие планирајте си уште од сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom