Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Рутинирано до 1/4 финале. Следни на тапет лондон блу :zloo:
Следува полесен распоред ќе можам да се фикусирам на купот и да освојувам бодови во лига :uzi:

Ешли Јанг сериозно се наметнува за стартер во првенство. Следнава недела се враќаат Де Роси и Кошелни, па одиме на седум победи по ред.

Пријателска утакмица на која се реванширавме на ПСЖ и докажавме дека и во лигашкиот натпревар требаше да победиме но сплетот на околностите беше таков каков што беше убаво загревање пред се за натпреварот против Милан утре, еден од двата главни предизвикувачи за преземање на таа 10та позиција на табелата, со победа можеме да се приближиме на Реал,Зенит и Ливерпул кои се на 3 поени предност, со други зборови многу важен натпревар за фаќање на резултатски приклучот после киксот против Интер.

Пред некоја недела ја почнав играва,има ли шанси да влезам во кајгана лигата или ?

Пред некоја недела ја почнав играва,има ли шанси да влезам во кајгана лигата или ?
Имат , пиши му на админот @ManUtdChampions ќе ти даде трансакциска сметка ќе му уплатиш 1500 денари и ќе ти додели тим . :D:D

Бриџер се враќа на клупа.
Поради проблеми со документот ПАСВОРД , менаџерот на Шалке, Бриџер, немаше право да го води клубот во изминатите 5 натпревари. Меѓутоа сите обврски се средени и тој се враќа да ги поправи резултатие на неговиот асистен кои не беа многу лоши иако бележеше доста порази. Цел ќе биде пласман директно во Прва Лига, а во најмала рака останува стратегијата со младите играчи и во иднина Шалке ќе биде расадник на таленти.

Во живо од ИксПе
Екси.

Те прифатив пред малце. :) Твоето име и презиме ми се ептен познаити, има ли шанса да си играл фантази форумила 1, или како и да се викаше пред едно 6-7 години на Еуроспорт? :D

Имаш слободни тимови во втора лига, малце се расформирани од играчки аспект ама ке се снајдеш ако купуваш паметно, баш дечкото со Тотенхем кој е во втора лига и се приклучи доцна ја исфрли од купот единствената дама во Кајгана Лигата која е со Ливерпул во прва лига, така да се е можно во лигава ништо не се знае секој секого може да добие ако поставиш добра тактика и имаш солидни играчи битна ти е формата на играчите во реалниот свет ако се во добра рејтингот ке им скокне ако се во лоша форма џабе може да има 94 рејтинг за кратко време ке му падне и ке имаш просечен играч.
П.С. Кога сакате да купите играч пишете ми прво дали некој играч е на продажба па тогаш да преговараме, конкретно за менаџерот на Сити е ова .. 28М за Жиру .. не е на продажба Жиру затоа што со Џеко ротираат во нападот

П.С. Кога сакате да купите играч пишете ми прво дали некој играч е на продажба па тогаш да преговараме, конкретно за менаџерот на Сити е ова .. 28М за Жиру .. не е на продажба Жиру затоа што со Џеко ротираат во нападот
Во ред е, не се нервирај. Онака си ја пробав среќата само, знам дека не е на продажба. Од кај знаеш, можеби претходната утакмица утнал милион шанси и од нервоза сега ќе стиснеш ацепт.:D

Во ред е, не се нервирај. Онака си ја пробав среќата само, знам дека не е на продажба. Од кај знаеш, можеби претходната утакмица утнал милион шанси и од нервоза сега ќе стиснеш ацепт.:D
Неее не се нервирам само пишав, подобро исконтактирај може и ке падне договор за размена на играчи и онака кешот тука нема големо значење реално да праиме муабет. А и да утнуваат шанси реално нема голем избор па морам да ги подзачувам и него и Џеко хахаха во старт му се напнав на вториов да го шиткам после трансфер бан 10 утакмици без гол беше ама затоа после хет трик направи хахахаха

Те прифатив пред малце. :) Твоето име и презиме ми се ептен познаити, има ли шанса да си играл фантази форумила 1, или како и да се викаше пред едно 6-7 години на Еуроспорт? :D
Има има играв порано али се откажав.Еве сеа ја земав Севиља,па мака мачам да напраам некои трансфери,понудете нешто ако имате за продавање вие великани од првата лига хахахахахахахха.План ми е да влеземе у прва лига.

Има има играв порано али се откажав.Еве сеа ја земав Севиља,па мака мачам да напраам некои трансфери,понудете нешто ако имате за продавање вие великани од првата лига хахахахахахахха.План ми е да влеземе у прва лига.
Изгледа ке извиси некој од прва лига 7 луѓе сте сеа во втора xD

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Заедно игравме. xD

Леле како сум се спасил. Скроз заборавив дека денес се игра и ми остана вториот тим кој ми играше против Рома во купот. Кога ми стигна нотификација дека има резултати, си реков готово, сум изгубил сега пак сигурно. Па и кога видов дека против Атлетико на гости сум играл, изгубив надеж. И пуштив да гледам, и :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

aaaaa.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom