Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Имат , пиши му на админот @ManUtdChampions ќе ти даде трансакциска сметка ќе му уплатиш 1500 денари и ќе ти додели тим .Пред некоја недела ја почнав играва,има ли шанси да влезам во кајгана лигата или ?

Те прифатив пред малце.Пред некоја недела ја почнав играва,има ли шанси да влезам во кајгана лигата или ?
Твоето име и презиме ми се ептен познаити, има ли шанса да си играл фантази форумила 1, или како и да се викаше пред едно 6-7 години на Еуроспорт? 
Имаш слободни тимови во втора лига, малце се расформирани од играчки аспект ама ке се снајдеш ако купуваш паметно, баш дечкото со Тотенхем кој е во втора лига и се приклучи доцна ја исфрли од купот единствената дама во Кајгана Лигата која е со Ливерпул во прва лига, така да се е можно во лигава ништо не се знае секој секого може да добие ако поставиш добра тактика и имаш солидни играчи битна ти е формата на играчите во реалниот свет ако се во добра рејтингот ке им скокне ако се во лоша форма џабе може да има 94 рејтинг за кратко време ке му падне и ке имаш просечен играч.Пред некоја недела ја почнав играва,има ли шанси да влезам во кајгана лигата или ?
Во ред е, не се нервирај. Онака си ја пробав среќата само, знам дека не е на продажба. Од кај знаеш, можеби претходната утакмица утнал милион шанси и од нервоза сега ќе стиснеш ацепт.П.С. Кога сакате да купите играч пишете ми прво дали некој играч е на продажба па тогаш да преговараме, конкретно за менаџерот на Сити е ова .. 28М за Жиру .. не е на продажба Жиру затоа што со Џеко ротираат во нападот

Неее не се нервирам само пишав, подобро исконтактирај може и ке падне договор за размена на играчи и онака кешот тука нема големо значење реално да праиме муабет. А и да утнуваат шанси реално нема голем избор па морам да ги подзачувам и него и Џеко хахаха во старт му се напнав на вториов да го шиткам после трансфер бан 10 утакмици без гол беше ама затоа после хет трик направи хахахахаВо ред е, не се нервирај. Онака си ја пробав среќата само, знам дека не е на продажба. Од кај знаеш, можеби претходната утакмица утнал милион шанси и од нервоза сега ќе стиснеш ацепт.![]()
Има има играв порано али се откажав.Еве сеа ја земав Севиља,па мака мачам да напраам некои трансфери,понудете нешто ако имате за продавање вие великани од првата лига хахахахахахахха.План ми е да влеземе у прва лига.Те прифатив пред малце.Твоето име и презиме ми се ептен познаити, има ли шанса да си играл фантази форумила 1, или како и да се викаше пред едно 6-7 години на Еуроспорт?
![]()
Изгледа ке извиси некој од прва лига 7 луѓе сте сеа во втора xDИма има играв порано али се откажав.Еве сеа ја земав Севиља,па мака мачам да напраам некои трансфери,понудете нешто ако имате за продавање вие великани од првата лига хахахахахахахха.План ми е да влеземе у прва лига.
Заедно игравме. xDИма има играв порано али се откажав.Еве сеа ја земав Севиља,па мака мачам да напраам некои трансфери,понудете нешто ако имате за продавање вие великани од првата лига хахахахахахахха.План ми е да влеземе у прва лига.