Leo Bonnie
Кад се врате скитнице
- Член од
- 20 декември 2008
- Мислења
- 4.559
- Поени од реакции
- 5.769
Фишер доби отказ од Никс, последните 10 утакмици се 1-9 и останаа далеку од плејоф место. Правилна одлука но веќе ја изгубија сезоната.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Волтон подобро, не би му го донел на Порзингас дефанзивниот Тибидо. И Хорначек е добра опција, одличен беше првата година во Феникс дури да му го растурат тимот.Волтон или Тибодо и светла е иднината![]()
Па лоши се Лејкерс, кој вика дека не се? Само што и врапчињата знаат дека тоа нема да трае долго и дека Лејкерс пак ќе се врати на победничките патеки. Клиперс што е објасни ми? 300 000 трејдови направија, Пол го донесоа, оној го донесоа овој го донесоа и пак ништо, само затоа што се шлајм од екипа.Си пишал одвратни/мизерни десет пати, добар аргумент... Вештачки?... А банерите нема логика да седат, кога во моментот кога игра Клиперс како домаќин, што кур да бараат банери на Лејкерс? Моментално се прва опција во ЛА, за помизерен тим да не праиме муабет, а и во блиска иднина не гледам како Лејкерс би ги надминале Клиперс...
Најреален ке испадне >
Инаку никој не навива за ГСВ него ја поштувам/е кошарката што ја игра ГСВ.
Не, сите сме постари фанови на НБА. Мене ми е премногу глупо што ги хејтат навивачите на ГСВ, посебно младите дека биле глорихантери итн.. Сите кога сме почнале да гледаме НБА нашиот тим бил јак, играл добра кошарка и сме почнале да навиваме за нив. Сигурно нема дете на 13-4 години кое сега почнува да ја разбира НБА да навива за Орландо или Денвер.Додека сме на муабетот, стварно, има некој на форумот кој навива за Голден Стејт?
Мислам дека нема. Мкдон навива за Торонто, и Драгонски мислам, ти и Мамба сте за Филаделфија, Коцка и Qazwdsfdsfdsfdfs се за Мајами, има доста за ЛебронДодека сме на муабетот, стварно, има некој на форумот кој навива за Голден Стејт?

Волтон подобро, не би му го донел на Порзингас дефанзивниот Тибидо. И Хорначек е добра опција, одличен беше првата година во Феникс дури да му го растурат тимот.
Ја забораи легендата за Денвер што навиваше, со копачитеМислам дека нема. Мкдон навива за Торонто, и Драгонски мислам, ти и Мамба сте за Филаделфија, Коцка и Qazwdsfdsfdsfdfs се за Мајами, има доста за Леброн, ја, Нино, Син, Ванлок, Ел Нињо и уште неколку сме за Лејкерс, Лео Бони е за Јута, имаше и еден фан на Бакси ама не е активен веќе, Гарток е за Сакто и тоа е тоа одприлика.
![]()

Nema nitu eden za Spursi ?Мислам дека нема. Мкдон навива за Торонто, и Драгонски мислам, ти и Мамба сте за Филаделфија, Коцка и Qazwdsfdsfdsfdfs се за Мајами, има доста за Леброн, ја, Нино, Син, Ванлок, Ел Нињо и уште неколку сме за Лејкерс, Лео Бони е за Јута, имаше и еден фан на Бакси ама не е активен веќе, Гарток е за Сакто и тоа е тоа одприлика.
![]()
Мислам дека нема. Мкдон навива за Торонто, и Драгонски мислам, ти и Мамба сте за Филаделфија, Коцка и Qazwdsfdsfdsfdfs се за Мајами, има доста за Леброн, ја, Нино, Син, Ванлок, Ел Нињо и уште неколку сме за Лејкерс, Лео Бони е за Јута, имаше и еден фан на Бакси ама не е активен веќе, Гарток е за Сакто и тоа е тоа одприлика.
![]()

), додека пак Галинари имаше тешка повреда...