- Член од
- 6 февруари 2014
- Мислења
- 1.016
- Поени од реакции
- 874
DankeVo sekoja menuvacnica...
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
DankeVo sekoja menuvacnica...
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Многу малку, зависи од тебе. А за тешко...болат раце и грб на почеток. Плус, внатре е ВРЕЛО, посебно летно време. Ако издржиш неколку месеци, добро. Ако не, не си ти за пекар.Тешко ли е да се работи во пекара? Треба ли многу време за да се научи да се меси, пече леб?
Малку касно до душа...Кај можам да извадам студентска карта за јсп во близина на Карпош? Или листа со места некој ако може да ми даде.
Се прошетав до автобуската средив работа, фала во секој случај колешке.Малку касно до душа...Има повеќе места, само што моментално им се расипани апаратчињата за картички и работи само тоа кај Рекорд и у Порта Влае. Кај Хотел Карпош никогаш не ни можело да се извади до душа...
Фала ти, планирам да се нафатам да работам па ќе видиме!Многу малку, зависи од тебе. А за тешко...болат раце и грб на почеток. Плус, внатре е ВРЕЛО, посебно летно време. Ако издржиш неколку месеци, добро. Ако не, не си ти за пекар.
GangstagrassНа AXN телевизија моментално оди шестата сезона од Justified. Паралелно оди и реклама за серијата. Би сакал да знам кој е бендот чија музика оди во позадината на рекламата.![]()
Зависи што подразбираш под прифатени. На комшија, брат му замина за САД (доби на лотарија) со завршен машински, отсек возила (не знам точно како е називот). И сам си кажа: отидов, ме примија во сервис и прва работа беше алат во раце и работење. Е мангупов им рекол: Абе знаете, јас имам Машински. Овие му рекле: Расклопи мотор и врати го како што бил, ќе ти признаеме факултет. Ама кај нас, тие со факултет не работат.Сакам да знам дали/колку и каде се признаени нашиве технички факултети на страна.. (западна европа и Канада,Австралија,Нов Зеланд) ?
Фала.
Благодарам, но не е оваа. Оваа е од најавната шпица. Јас прашувам за таа од рекламата, женски вокал.Gangstagrass
Мислам дека за лекарско уверение важат само оние пензионери што сакаат да продолжат возачка дозвола додека младите под 40 год уверение за психијатриска проценка... А бе глупав закон што да правиш.Сакам да знам дали со продолжување на возачка дозвола ( истечена ) покрај уплатниците од 520 денари кој ги уплатив ДАЛИ треба да вадам ебано лекарско 2000 ден.!!! кога ги земав документите таа на шалтер ништо не спомна ,денес кога одев со уплатниците госпожата која слика вика ништо не прајме мора лекарско да вадиш.Дали од стално било вака или е некоја збрка па не знат шо прат ???
Благодарам, но не е оваа. Оваа е од најавната шпица. Јас прашувам за таа од рекламата, женски вокал.
Сакам да знам дали со продолжување на возачка дозвола ( истечена ) покрај уплатниците од 520 денари кој ги уплатив ДАЛИ треба да вадам ебано лекарско 2000 ден.!!! кога ги земав документите таа на шалтер ништо не спомна ,денес кога одев со уплатниците госпожата која слика вика ништо не прајме мора лекарско да вадиш.Дали од стално било вака или е некоја збрка па не знат шо прат ???