Фан клуб - РК Вардар

Еј па ако не ич од дома да не излегуваме:D,тоа е криви се само ради една работа,тука нема оправдување.Другово е све боранија почнувајќи од закон па све натаму.
Не да не излегуваат, туку имаат време за извоз кога да лумпуваат, дента по враќањето од ЕП, летно време, итн итн. Сигурно не дента пред да се враќаш на тренинг. Мада и тоа е дискутабилно затоа што ако сакаш да си класа на својата позиција, тие денови ќе ги користиш за одмор на телото и организмот а не за дополнително оштетување.

Лоша слика дава скандалов, поготово што се оди на аргументирање "повеќе Македонци во клубовите" и такви ми ти работи. Манасков во средно доаѓаше на школо после лумпување не па на тренинг.

suspendirani se i dvajcata, opravdan poteg, rakomentiov klub e moze edinstven klub vo zemjava koj funkcionira po evropski standardi, a i ambiciite znaeme kakvi im se, thats how you should roll.

p.s. Ja stole bi go suspendiral uste posle nizata izneseni raboti kaj Zare vo emisija, kade be druze ... :)

Читај мој пост погоре, фајнал фор коа ќе нема македонски ракометари во клубот да изиграваат шерифи

Stole kaj Zare u emisija si kaza deka ne moze da e profesionalec kako so treba i deka uvek ke si tera kejfovi.

So Raul se pokazuva deka koj igrac ne mu e po kejf togas toj si odi i toa e toa.

Neka produzi vaka i ke si ide kaj gospodinot Risto Cokrev, ke se takmicat so sportskiot nivni koj ke izede poeke.

Наши спортисти може да станат професионалци само кога уште од млади години ќе одат во странство и таму и да сакаат нема да можат да се локални манги па ќе си се држат во прав спортски режим и ќе се трудат да напредуваат. Убаво имаше кажано и Кире пред некое време дека нашите ракометари треба и самите да имаат желба и самите да работат на себе ако сакаат да напредуваат во кариерата. Да не отидеше и он на млади години во странство може и он немша да стигне до кај што стигна.
Мислам ја ги разбирам луѓе се од крв и месо им треба некад да се издуваат, ама сигурно има периоди коа тоа може да се прави. Туку фино е изглеа да лапаш неколку илјадарчиња евричи месечно и да си у МК.

Па уствари пазузата од две недели ќе им дојде ко лото.сега коа ќе удрат по скопскиве кафани:ojeaa:,лом ќе се праат.А после тоа правец потпис со Струмица,и така таму има јак ноќен живот:uzi:

Настрана ова глупостиве, пак распоредов е многу забеган. Два меча во два дена у СЕХА, после пет дена клучен меч со РНЛ на гости. А играчиве пола се изморени и у лоша форма, пола не играле еден месец...

Тачно али за мене ова е најголема глупост,ако ти ме нападнеш,ја морам да се бранам така?А вака само имаш ко што рече бес веза влечење по полиција.
ако си звезда ќе си платиш обезбедување - телохранител... уште на времето, бев на одмор во околината на Пула, дојде во воениот камп боксерот, светскиот првак во полутешка Мате Парлов и не частеше во кафаната; цело време со него беше телохранител, каратист со црн појас.

Последно уредено:
ако си звезда ќе си платиш обезбедување - телохранител... уште на времето, бев на одмор во околината на Пула, дојде во воениот камп боксерот, светскиот првак во полутешка Мате Парлов и не частеше во кафаната; цело време со него беше телохранител, каратист со црн појас.
Ебати боксерот ако требало каратист да го бране.

Наместо да бидат ѕвезди и да играат во Бундеслигаши (што и двајцата требаше да го прават), тие скитаат до 4:30 на денот на тренинг и суспендирани се дури 2 недели. Треба да се запрашаат што сакаат со нивните кариери, веќе не се МЛАДИ надежни ракометари, посебно не пикерот кој и чука на врата на 30-ката.

Па уствари пазузата од две недели ќе им дојде ко лото.сега коа ќе удрат по скопскиве кафани:ojeaa:,лом ќе се праат.А после тоа правец потпис со Струмица,и така таму има јак ноќен живот:uzi:

На @ultras1988 му се допаѓа ова, пијаничиште едно :pijani:

Зоки из Новог Сада.:toe:

A zošto tepačkata vo koja e vmešan ,,nacionalniot rakometen heroj,, STOILOV e prikažana kako provokacija na koja toj odgovoril i zošto e izmisleno kršenje na negovata kola!?

Zatoa li e izbrišana snimkata od nadzornata kamera!? Da ne li se vidi što točno se slučilo!?

Moj izvor tvrdi deka nekakov VEPRE (vraboten formalno vo MVR, a inaku noken čuvar kaj SAMSONENKO!) došol na mestoto na nastanot i naredil da bide izbrišana video snimkata od nastanot!

Ustvari ajde da bidam direkten:

Rakometarite, NACIONALNI HEROI koi bile na mestoto na nastanaot koga se slučila tepačkata, zaedno so NACIONALNIOT HEROJ STOILOV, neka napravat NARKO TEST!

Radi ZNANJE i RAVNANJE! I odstranuvanje dilemi vo javnosta, neka pokažat deka se čisti, deka ozboruvanjata za šmrkanje KOKA ne se vistiniti!

Абе луѓе кај сте да кажите дека Лацкович не напуштил и заминал во Кил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom