Фан клуб - РК Вардар

bitchpleasej.jpg

Нема никакви наркотични средства, секоја будала си зема за право да шири муабети.

Него зш бе не е опериран Карачиќ во бизнис клиниката на Камчев?

Нема никакви наркотични средства, секоја будала си зема за право да шири муабети.

Него зш бе не е опериран Карачиќ во бизнис клиниката на Камчев?
А дали имаш некое инфо колку од прилика ке го нема на теренот?

А дали имаш некое инфо колку од прилика ке го нема на теренот?
Немам, ќе видиме, ова требаше според мене да се санира уште на почетокот ама ваљда Карачиќ не сакал да го испушти ЕП.

А овие од официјалнава на тимов толку се затуцани бе аман? Ни за Лацкович ни за Карачич ги нема да објават нешто.
Инаку прв што ми текнува што можат да го донесат на лев бек за до крај на сезонава е Драшко Ненадич. Слободен играч е има право да игра во ЛШ. Плус колку што го имам гледано игра и одбрана и напад.

Конечно си замина Лацковиќ кој според мене беше една од најголемите грешки кои сме ги направиле.А се чудам што кур Кил го земаа,со моменталната форма негова може да игра само у екипа како Металург..[DOUBLEPOST=1454679849][/DOUBLEPOST]http://sportmedia.mk/rakomet/domashna-liga/igor-karachikj-gi-operirashe-testisite

Последно уредено:
Конечно си замина Лацковиќ кој според мене беше една од најголемите грешки кои сме ги направиле.А се чудам што кур Кил го земаа,со моменталната форма негова може да игра само у екипа како Металург..[DOUBLEPOST=1454679849][/DOUBLEPOST]http://sportmedia.mk/rakomet/domashna-liga/igor-karachikj-gi-operirashe-testisite
Конечно си замина, ама си замина сред сезона, а ние не добивме ни оштета ни бутур, а останавме без играч кој игра во два правци. Проблемот е што ние немаме замени, и ако се повреди Горбок ќе треба со Фичо да играме кој не знае ни одбрана да игра, ни напад. Лац ќе покриеше и како среден бек, вака Циндриќ ќе игра цело време дур не оздраве Карачиќ.
Најдебилски потег е да ги даваш играчите сред сезона, а имаш играчи кои лесно се повредуваат и тенка клупа.

Ќе им опростам ако го донесат Капоте, барем до крај на сезонава :D

Или ние не видовне да Блаж го бива:LOL:, или Швабите не виделе дека не го бива :eek:...што екипа сме чурукот од кај нас у Кил оди :confused:.

У Кил бе:eek:,едино логично објаснување е дека трансферите ги водат Македонци,некој како у Вардар,друго нема.

Последно уредено:
Posle site povredi i transferi na pozicija lev bek, vo cetvrtok vo Fraport Arena pocnuvaat 5-te minuti na Vilipce. SE-HA utakmicive denes i utre ne mu gi racunam posto ocekuvam deka ke se cuva za RNL.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom