Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па једини македонци се овие + Фичо и Диви ахахахаххахаЦЦЦ каква недисциплина, малце им беше зимски одмор нови години и сите прослави па сеа 2 дена пред почеток на втор дел од сезоната дечките си се шлаат (и пијанчат) по дискотеки до 5 сабајле (не па дека и претходно не го правеле истото), кога треба да се максимално посветени и да се спремаат. Професионализам НУЛА. И после бараме некој норвежанец или германец да дојде у Скопје и да тренира сабајле со некои кои директно од излагање дошле на тренинг. За фајнал фор мислам дека најголемо засилување ќе биде да нема македонци во тимот.![]()
Овој првиов заглавил у копачка, а овој другиов пиел многу кавадаречка и заспал дома па неможел да продужи со нив.Па једини македонци се овие + Фичо и Диви ахахахаххаха
Тачно али за мене ова е најголема глупост,ако ти ме нападнеш,ја морам да се бранам така?А вака само имаш ко што рече бес веза влечење по полиција.Stole dobil prijava za ucestvo vo tepacka, nesto sto MVR go pravi po difolt za site involvirani. Ne znaci toa deka e kriv i deka ke go globat za narusuvanje na javen red i mir ama ke se vlece po sudovi dodeka ne se rascisti celiot slucaj.
Таков е законот. Јбг, да си седеле дома немаше хаосов да настане.Тачно али за мене ова е најголема глупост,ако ти ме нападнеш,ја морам да се бранам така?А вака само имаш ко што рече бес веза влечење по полиција.
Еј па ако не ич од дома да не излегувамеТаков е законот. Јбг, да си седеле дома немаше хаосов да настане.
ЦЦЦ каква недисциплина, малце им беше зимски одмор нови години и сите прослави па сеа 2 дена пред почеток на втор дел од сезоната дечките си се шлаат (и пијанчат) по дискотеки до 5 сабајле (не па дека и претходно не го правеле истото), кога треба да се максимално посветени и да се спремаат. Професионализам НУЛА. И после бараме некој норвежанец или германец да дојде у Скопје и да тренира сабајле со некои кои директно од излагање дошле на тренинг. За фајнал фор мислам дека најголемо засилување ќе биде да нема македонци во тимот.![]()