Фан клуб - РК Вардар

ЦЦЦ каква недисциплина, малце им беше зимски одмор нови години и сите прослави па сеа 2 дена пред почеток на втор дел од сезоната дечките си се шлаат (и пијанчат) по дискотеки до 5 сабајле (не па дека и претходно не го правеле истото), кога треба да се максимално посветени и да се спремаат. Професионализам НУЛА. И после бараме некој норвежанец или германец да дојде у Скопје и да тренира сабајле со некои кои директно од излагање дошле на тренинг. За фајнал фор мислам дека најголемо засилување ќе биде да нема македонци во тимот.:ајнапиво:

ЦЦЦ каква недисциплина, малце им беше зимски одмор нови години и сите прослави па сеа 2 дена пред почеток на втор дел од сезоната дечките си се шлаат (и пијанчат) по дискотеки до 5 сабајле (не па дека и претходно не го правеле истото), кога треба да се максимално посветени и да се спремаат. Професионализам НУЛА. И после бараме некој норвежанец или германец да дојде у Скопје и да тренира сабајле со некои кои директно од излагање дошле на тренинг. За фајнал фор мислам дека најголемо засилување ќе биде да нема македонци во тимот.:ајнапиво:
Па једини македонци се овие + Фичо и Диви ахахахаххаха

Па једини македонци се овие + Фичо и Диви ахахахаххаха
Овој првиов заглавил у копачка, а овој другиов пиел многу кавадаречка и заспал дома па неможел да продужи со нив. :D

Stole dobil prijava za ucestvo vo tepacka, nesto sto MVR go pravi po difolt za site involvirani. Ne znaci toa deka e kriv i deka ke go globat za narusuvanje na javen red i mir ama ke se vlece po sudovi dodeka ne se rascisti celiot slucaj.

Stole dobil prijava za ucestvo vo tepacka, nesto sto MVR go pravi po difolt za site involvirani. Ne znaci toa deka e kriv i deka ke go globat za narusuvanje na javen red i mir ama ke se vlece po sudovi dodeka ne se rascisti celiot slucaj.
Тачно али за мене ова е најголема глупост,ако ти ме нападнеш,ја морам да се бранам така?А вака само имаш ко што рече бес веза влечење по полиција.

Тачно али за мене ова е најголема глупост,ако ти ме нападнеш,ја морам да се бранам така?А вака само имаш ко што рече бес веза влечење по полиција.
Таков е законот. Јбг, да си седеле дома немаше хаосов да настане.

Таков е законот. Јбг, да си седеле дома немаше хаосов да настане.
Еј па ако не ич од дома да не излегуваме:D,тоа е криви се само ради една работа,тука нема оправдување.Другово е све боранија почнувајќи од закон па све натаму.

Не ми се верува мене некој да земе да ти крши кола или да се тепа затоа што си одбил да се сликаш, сигурно нешто друго претходело на инцидентот и тепачката.

Како и да е, лоша слика е ова и за двајцата, да се пијанчиш и да се тепаш до 5 сабајле. Во секој друг европски клуб ќе беа суспендирани, уште еден показател на кое дереџе ни се спортистиве.

Кога би имале само таква среќа али тогаш Античките ќе се наљутат. Фичо,Стоилов и Ангелов се комплетно неупотребливи,Манасков е барем употреблив иако комплетно непотребен. Во нормален тим сите четворица веќе после Европсково би си бареле нов тим.

Не верувајте многу во причата на спортмедиа, вчера пробаа да ја свртат демек хулигани ги нападнале, па сега малце ја извртеа ја ублажија, не е баш така како што прикажуваат. Манасков и пред 3-4 дена го видов накај 3-4 саат, заврши европсково и мислат пауза има.. Тежок непрофесионализам, само кај нас и во Србија го има ова, само чекам да видам од клубот што ќе одлучат и дали ќе има санкции, или сила само на Џамбо ќе се покажува

Кој ги води порталите во Македонија, нели навивачи ги нападнаа на ракометарите, сега сосема друго излева.Па и сведоци имале кои тоа го тврдеа.Се ќе направат за читаност, не почитувајќи никакви етички кодекс.Ама кога немаме здружение на навивачи да им опне тужба, да ги олесни малце повеќе од џебот, па да не им текне да пишат вакви глупости.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom