Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Бореме се за титулата во ПЛ, сеуште и Мата не е само виновен што испаднавме во групите во ЛШ. Сите беа виновни.
Шефе дај бе не ме цитирај, ти кажав дека немам време со тебе да се замарам. Кој се бори за титула во ПЛ, нормален ли си ти :D ? И каде виде дека напишав дека Мата е виновен? Виновен е пијаниот што 5 месеци не примети дека Мата не може да игра таму, што не купи стопер, што не купи шпиц и што сезоната отиде у курац, а ветуваше дека ќе освои ПЛ. Ајде пријатно сега

Последно уредено:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Конечно тепаа мин 2 разлика за да можам да се вратам на форумов :свиркам: Шо игра беше тоа вчера? :X3: Али сега треба да се продолжи уште појако, само победа против Челзи и ништо друго, инаку џабе победава вчера.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.580
Поени од реакции
8.213
Bundesliga Player of the Month:

Nov: Javier Hernandez
Dec: Javier Hernandez
Jan: Javier Hernandez

Масони се у прашање или ?o_O

Член од
14 април 2012
Мислења
32.893
Поени од реакции
67.545
Убаво вика еден новинар, Чичарито вака ни под Фергусон не играше, али тоа никој не го збори :)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
И Маме Бирам Диуф бог и батина беше таму, ебем ти лигата никаква. Чичарито премногу шанси доби во Манчестер и покажа што (не) знае.

E

Epsilon

Гостин
И Џексон Мартинез играше во Порто, ене го во Кина сега.
Сумата што ја даде Кина беше повеќе од одлична. :)[DOUBLEPOST=1454531119][/DOUBLEPOST]
И Маме Бирам Диуф бог и батина беше таму, ебем ти лигата никаква. Чичарито премногу шанси доби во Манчестер и покажа што (не) знае.
Мене океј играч ми беше и како карактер додека играше под Фергусон. Си влегува 90та и ја вртиме утакмицата, МЕРАЦИ.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Му лежи игрaтa нa Леверкузен, плус тaквa е и лигaтa, oтвoрен фудбaл, нaпaѓaчки oриентирaн сo некoлку пoсериoзнк екипи и еднa штo е 10 скaлилa нaд другите...видете првo пoлувреме сегде е 2/3+. Бaерн рoтирa сoстaв прoтив Вoлфсбург и тепa 5 рaзликa. Дип Бaерн е прејaк и зa гермaнски и еврoпски стaндaрд пa јa држи лигaтa. И мoментaлнo сезoнaвa Пеп рoтирa ненoрмaлнo рaди пoвреди пa Чичa имa бенефит oд тoa зa нaгрaдиве иaкo си ги зaслужи мaксимaлнo сo гoлoвите.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Сумата што ја даде Кина беше повеќе од одлична. :)[DOUBLEPOST=1454531119][/DOUBLEPOST]

Мене океј играч ми беше и како карактер додека играше под Фергусон. Си влегува 90та и ја вртиме утакмицата, МЕРАЦИ.
Ама на 20тина натпревари во Атлетико Мадрид 3 гола постигнал само, иначе бизнисот си е таман.[DOUBLEPOST=1454532281][/DOUBLEPOST]Тотенхем и Покетино најдобра статистика имаат до сега, меѓу првите по постигнати голови и најмалку примени, Стоунс г*мна да јаде..

Последно уредено:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.709
Гери златен шо го снајде од Барселона :pos: :pos:

ама на пресконференцијата во стил од Ферги распали :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Затоа и Гигс треба да оди некаде да се проба како менаџер. Валенсија не можеш да ја раководиш туку така (без дисреспект) не па Манчестер Јунајтед.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.955
Затоа и Гигс треба да оди некаде да се проба како менаџер. Валенсија не можеш да ја раководиш туку така (без дисреспект) не па Манчестер Јунајтед.
Со дисреспект, двојна негација имаш :motorce:

Kajgana Shop

На врв Bottom