Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Procedura na zaclenuvanje ?sto konkretno treba ?
Мислам дека број на лична карта бараа податоци нормално име презиме адреса град... телефонски број , не сум сигурен за бројот од лична карта али мислам дека тоа требаше пред 2 години се имам зачленето заборавив што требаше , и да уплата се врши само преку скрил минимум депозит е 2 евра, минимален влог на тикет е 0.5 евра и може да ги подигниш парите 72 часа откако ќе направиш депозит т.е после 3 дена од депозитирањето.

Може во живо да се игра?
Да
Procedura na zaclenuvanje ?sto konkretno treba ?
Потполнуваш пристапница сите податоци од лична карта ти праат картичка се регистрираш на страната ја активираш картицата на страната и уплаќаш у банка , за 1 ден парите ти се на сметка за кладење, уплатници они даваат.

имаат и брошури и е топ објаснето, влези во моцарт, права ствар е за мене

Да

Потполнуваш пристапница сите податоци од лична карта ти праат картичка се регистрираш на страната ја активираш картицата на страната и уплаќаш у банка , за 1 ден парите ти се на сметка за кладење, уплатници они даваат.

имаат и брошури и е топ објаснето, влези во моцарт, права ствар е за мене

За колку време ја даваат картичката? само тоа ме кочи да почнам

Wall 18.5+
Okafor 17.5+
Aldridge 16.5+
Hayward 22.5-
Butler 23.5-
Paul 22.5-
Durant 28.5-
Curry 28.5-
Od celava ponuda nemozes 3 para da odberes .

Lille-Caen 1
Verona-Atalanta X
Aberdeen-Celtic GG

http://tinyurl.com/z67uzv7
Другар зошто на Лил квотата е 1.85, а играат 16то пласиран против 5то пласиран? Знам дека Лил се поголемо име од Каен, ама имаат 5 победи во 23 натпревари сезонава. Има нешто повредени, некоја позитивна или негативна серија кај едниот или кај другиот или ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom